İçinden çıkamıyorum arkadaşlar lutfen bi yorum yapın:-(

Findikkurabiyemm

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
42
14
8
34
Ben evliyim eşimle problemlerimiz var ama benim daha büyük sorunum var ve problemlerimizi çözsek bile bunu içimde aşamıyorum.eşimin babasi olmadigi icin annesinr ve kizkardesine asiri derecede duskun aralarindaki iliski cok kuvvetli sevgi saygi baglilik hepsi baya fazla.bu yakinligi cok kiskaniyorum cogu zaman esimin onlari benden daha daha cok sevdigini bendrn daha cok deger verdigini hissediyorum bu duydu beni cok kizdiriyo ve ortada bisey yokken bile icim soguyo.ama ne ailesinin nede esimin bana bu konuyla ilgili herhangi bir kotu yaklasimi olmadi hatta ailesi bana cok deger veriyo.esimde herhangi bi kiyaslama falan yapmadi yada kotu bi sekilde laf demedi bana ama ben bu kiskanclik duygumu bastiramiyorum lutfen akil verin bi oneride bulunun bana:-( bu duygu beni mutsuz ediyo.

Aferim eşinize..
Hem de ailesine..
Eşiniz iyi bir insan ki ailesine de sahip çıkıyor..
Ailesi sizi incitmiyor..
Ne istiyorsunuz siz onlarla çok az ilgilenip hep sizinle mi ilgilensin..
Bencillik değilmi bu..
Sizin evlatlarınız da inşallah eşiniz gibi olur..

E EBRU 72 ya hayiro kadar bencil olmadim hic onun ilgilenmedigini gorsem ben soylerim git gor su bu diye.ama ne bilim biz bu siralar cok tartisiyoruz anlasamiyoruz bana o kadar kotu davranirken onlarla o kadar nazik anlayisli dusunceli davranirken bana boyle davranmasina hazmedemiyorum. Ne bilim kizkardesi bisey yapacak olunca onu sen yaparsin yada cok guzel olmus diye sevklendirip benim yaptigim herhangi biseyde bana azicik da olsa şevk verici hic birşey dememesi benim onlarla kendimi kiyaslamama sebep oluyo ne zman boyle kiyaslamalar yapsam canim dahada sikiliyo cunku hersey bir bir gozume batiyo:-(

Kıskançlık çok doğal bir duygududr. Ben kıskanmıyorum diyen yalan söyler. Sizin ki biraz fazla olmuş. Belki bir uzmana danışmanlısınız.

birincisi şeytan senle uğraşıyor sana sürekli vesvese veriyor herşeyi sana kötü düşündürüyor aklına kötü şeyler geldiğinde sürekli dua oku ikincisi ben asla ailesine saygısız davranan bir eş istemezdim o örnek olsun ki çocuklarım da babasını örnek alsın isterim bu bakış açısına göre değişir benim tercihimdir üçüncüsü onlar bir aile sonuçta seninde ailen var sen ailene nasılsan o da ailesine öyledir yani sen aileni gittiğinde kırıcı konuşup incitiyormusun ki o incitsin yada saygısız davransın bunu duygularınla değil mantığınla düşün karşındakini anlamanın en güzel yolu empati kurmaktır bence denemelisin

Bende çok kıskancım fakat sizinki aşırıya kaçmış.Başlarında baba yokmuş ve doğal olarak kenetlenmek zorundalar zaten.onlara beslediğiniz sevgiyi biraz daha yükseltirseniz içinizde gerisi gelir diye düşünüyorum.

K kimberly54 @Hertain S sosyolog_anne yorumlariniz ici tsk ederim.bu kiskanclik duygumu cogu zaman bastirmakta cok zorlaniyorum ama hic bi zaman bu konu hakkkinda kavga etmedim onlari sevemezsin ilgilenemezsin diye etmem de.bende yanlis oldugunun farkindayim o yuzden burda paylastim belki biseyler soylersinizde bende ona gore bi yol alirim diye.esimi seviyorum ailesinide oyle kotu insanlar degiller cunku allah razi olsun bana ve aileme zarar verecekk bi harekette bulunmazlar.ne diyim hakkimda hayirlisi insallah daha cok iyi niyetle bu duyguyu asabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…