İçinden çıkamıyorum yardım edin!!

bonuaa58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
148
0
46
Ankara
ilk ve tek çıktıgımdı can gecen yıl köye gittigimde yüzyüze bile bakamıyoduk aile dostu ve aile içinde kız alınmış kız verilmiş köylümüzün ogluydu.ayrı sehirlerdeydik ama yinede denedik ailelerin duyması göze ala ala.onun ailesi arkadasları kuzenleri amcaları yengeleri hep ögrenmişti.ilk defa bi erkege güvendim ailesini tanıyodum çünkü ablasının digerlerinin nası yetistigini görüyodum ama olmadı yürümedi.çünkü can ilk çıktıgı kız tarafındn en yakın arkadasıyla gözü önünde boynuzlanmıştı acısını bende çıkardı canımı çok yaktı emek verdim elimden geleni yaptım ama degerlerimi ve kendimide silip atamazdım hasan.. canın 2 yas büyük kuzeni ank.da bi üniversite kazandı ve aynı yıl geldi.. bize geldiginde hep düşünceli içli olurdu eski bi cıktıgı kız vardı ondan sanırdım sigara içerdi peşpese gözleri dolardı.. konuşur dertlesirdik hep.. takı 1 hafta önceye kadar.yine çok kötüydü brini seviyodu acılamıyodu..hayatın iki günlük oldugunu ve milete göre hareket etmemesini mutlu olması söyledim.acılırsa kıza bütün akrabaları kaybedebilcegini kimsenin yüzüne bakamayacagını reddedilirse o kız tarafından yıkılıp bidaha kalkamayacagını söyledi degermi bi kıza dedim deger ona dedi.. o gece bi mesaj geldi olacakları o kızın kim oldugunu neler olacagını biliyosun degermi olurmu bonuaa bana yeterki bunu söyle herkesi herseyi göze alırım dedi...O KIZ BENİM..hiç beklemedim böyle biseyi hep abi edasıyla yaklasırdı. napcagımı sasırdım. anlamamış ayagına yattım.nolur bi yol gösterinn
şimdi benden kaçıyo ve çok kötü durumda ardım edin napcam ben:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

bu önemli değil ister ağlasın ister sızlasın sen ona karşı ne hissediyorsun?
abi olarak görüyorsan aileleri falan geçtim zaten sen istemezsin onu
uygun bir dille de söylersin ona başka gözle bakmadığını

aık söylemek gerekirse hiç böyle bi fikir yoktu.. hep bi dert ortagı yol göstericiydi .. ama herseyi akrabalarını bile karsısına alacak herkesi silcek kadar sevmesi etkiledi.. kim etkilenmezki... ama yapamam... çünkü o canın kuzeni ve ailesi canla çıktıgımı biliyo yüzlerine bakamam ben tanıdık diye canla cıkarken bile köye gidemezken böyle bisey yapamam:sinifsinif:

içinden ne geliyorsa onu yap. millet bir laf eder iki laf eder unutur. insanlara göre değil, kalbine göre haraket et bence. her çocuk da böyle sevmez... yıllar sonra pişman olma onu elediğin için..

içinden ne geliyorsa onu yap. millet bir laf eder iki laf eder unutur. insanlara göre değil, kalbine göre haraket et bence. her çocuk da böyle sevmez... yıllar sonra pişman olma onu elediğin için..

çok güzel diyosun.. ama pişman olabilir.. ailesiz bi erkek ne kadar dayanabilirki.. bundan benide sorunlu tutabilir.. ve yüzlerine bakamam her gördügünü iki kuzeni kardesi ayartan birbirine düsüren kız durumuna düşcem:((

çok güzel diyosun.. ama pişman olabilir.. ailesiz bi erkek ne kadar dayanabilirki.. bundan benide sorunlu tutabilir.. ve yüzlerine bakamam her gördügünü iki kuzeni kardesi ayartan birbirine düsüren kız durumuna düşcem:((

o zaman kendini feda et başkaları için ne diyeyim.. ya kendi duyguların ya başkaları..

ama seviyorsan çok da pişman olursun gelecekte..

o zaman kendini feda et başkaları için ne diyeyim.. ya kendi duyguların ya başkaları..

ama seviyorsan çok da pişman olursun gelecekte..

öyle bi çıkmazki benim için ilerde ciddi bile olsa tek kalcaz... evmesem bisey hisetmesem bile diyemem cünkü simdiden saldı kendini ankarada iyi bi üniverstede ve egitimini etkiliyecek.. her iki türlüde zarar...

ee sen candan ayrılmadın mı ki zaten hayatını ona göre düzenlemek zorunda deilsin, elin ağzı torba deil ki büzesin ama bi konuşurlar iki konuşurlar sonra herkes susar...

bence bi insan abi olarak gördüğü bi insana beni seviyo die sıcak bakamaz sen sıcak baktığına göre onu abi olarak görmüyodun sadece kendini kandırıyodun öyle görmeye çalışıyodun bu biiiiiirr bence seviyosan sen de kimseye duyurmadan bişeyler yaşayabilirsiniz sonuçta uzaktasınız zamanı gelince de millet mecbur kabul eder bu ikiiiiiii

ee sen candan ayrılmadın mı ki zaten hayatını ona göre düzenlemek zorunda deilsin, elin ağzı torba deil ki büzesin ama bi konuşurlar iki konuşurlar sonra herkes susar...

iki kuzen.. ailleri caanla oldugumu biliyoken kendi ogullarıyla oldugumu nası kabullencek köyy ortamı iki kardesin arası açılcak belkide ogullarıyla bile acılcak istemicekler beni .. ne onun ailesi ne benim ailem ne hasan nede ben kaldırabilirim bunu.. kendime yakıştıramıyorum... ama reddedemiyorumda onu yıkmaya egitimini etkilemeye hakkım yok..

şunu da söylemeden geçmiyi eğer diyosan ki ben ona abilikten başka bişey hissetmiyorum sadece ona üzüldüğüm için benimle olmazsa hayatı başına yıkılır die düşünüyorum diyosan aman ha bişeylere başlama o zaman sen mutsuz olursun....önce kendi duygularını tart ne hissettiine karar ver merak etme aşktan kimse ölmez

şunu da söylemeden geçmiyi eğer diyosan ki ben ona abilikten başka bişey hissetmiyorum sadece ona üzüldüğüm için benimle olmazsa hayatı başına yıkılır die düşünüyorum diyosan aman ha bişeylere başlama o zaman sen mutsuz olursun....önce kendi duygularını tart ne hissettiine karar ver merak etme aşktan kimse ölmez

teşekkür ederim.. hasan benim saatlerce dertlestigim yol göstericimdi bakmamıştım hiç bu gözle... etkiledi sevgisi.. bunca seyi göze alması.. ama sadece etkiledi.. suan kaçıyo bnden.. onun dert ortaklıgını konuşmalarını kaybetmek istemiyorum ama onla başlamakta istemiyorum çünkü ortalıgı karıştırmak pişman olmak istemiyorum..

anlatamıyorum belki kendimi.. uzaklaşsın istemiyorum kaçmasına bi son bulup konuşmam lazım ama nasıl ne diyip mesaj atcam ne konuşcam bilmiyorum anlamamış salak ayagına yatıyorum bi yanıt vermemek için:gitme:

Back
X