İçine atıp surat asanlar

Mrsduygusl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
1.347
1.878
83
Merhaba değerli kadınlar kulübü üyeleri herkese iyi akşamlar. Her evli insanın ufak ya da büyük sıkıntıları oluyor elbet. Benimkisine gelecek olursak bazı zamanlarda birtakım yaşanılan şeyleri kafama takmaktan sıkıntıları tek başıma içimde biriktirmekten kaynaklı aramızda herhangi bi olay olmaksızın, düşündüklerimi eşim bilmeksizin ona surat asıyo olmam her dediğini ters anlamam ve tahammül edememem ve gizli saklı ağlayıp içime dert etmem.. O da ne olduğunu anlamadığı için farklı sebeplerden dolayı böyle yaptığımı sanıp ona yoruyor en sonunda kafamdakileri eşimle paylaşiyorum aramızdaki saygıyı ve sevgiyi düşürmeden konuşuyoruz sakince ikimizde konuşup orta yolu buluyoruz konu uzamadan aramızdaki sorun geçiyor. Sizde de böyle bi durum söz konusu oluyo mu arkadaşlar sadece ben miyim böyle olan yoksa siz herşeyi eşinize söyler misiniz yoksa içinizde mi yaşarsınız bazı sıkıntıları?

Eşime ilham gelmesini beklemem bi sıkıntım olursa direk söylerim konuşuruz :)
Yoksa kafada kura kura elde bir a varken zaman geçtikce alfabe tamamlanıyor :))

İçime atıp surat astığım tek insan kv
Onada laf anlatsanda sonuç aynı olduğundan

Eşime ilham gelmesini beklemem bi sıkıntım olursa direk söylerim konuşuruz :)
Yoksa kafada kura kura elde bir a varken zaman geçtikce alfabe tamamlanıyor :))

İçime atıp surat astığım tek insan kv
Onada laf anlatsanda sonuç aynı olduğundan
haklısınız insan kendi içinde dert birse on ediyor ve olan kendisine oluyor

her insanın bir huyu oluyor tabi her zaman yaptığım bişey olmasada en azından bi süre böyle oluyorum 1-2 saat kadar o süre boyunca da hiç çekilmez oluyorum

sıcağı sıcağına konuşurum...susamam...içime atamam ... susarsam takıntı yaparım..ben takıntı yapacağıma o takıntı yapsın..:-)

ben dediğin gibiyim :) eşimde artık bunaldı bu durumdan ama yapabileceğim birşey yok.. bazen eskiler aklıma geliyor kolay kolay atlatamıyorum malesef..

nedenide kendisi artık idare etmeli :)

ben dediğin gibiyim :) eşimde artık bunaldı bu durumdan ama yapabileceğim birşey yok.. bazen eskiler aklıma geliyor kolay kolay atlatamıyorum malesef..

nedenide kendisi artık idare etmeli :)
aynen bende öyle yazık eşime diyorum ama elimden de bişşey gelmiyor napayım aklıma herşey geliyor eski yeni Allahtan sinirim geçince hepsini eşime kusmuyorum :KK43:

Eski evliliğimde içime atardım ama şimdi nişanlımdan o güveni aldığım için saklamam paylaşırım çok şükür. İçime atınca kendi kendimi yiyodum ama karşıdaki beni dinlemediğinden

Eski evliliğimde içime atardım ama şimdi nişanlımdan o güveni aldığım için saklamam paylaşırım çok şükür. İçime atınca kendi kendimi yiyodum ama karşıdaki beni dinlemediğinden
anladım dinlemezse sonunda eski eş olur tabi böyle :) Allaha çok şükür dinler eşim kızmaz pek böyle yaptığıma Allah tamamına erdirsin

Biseye takarsam cingan koparirim biseyde içinde kalsın derler bana ama kalmaz hepsini söylerim yutmam. Lakin adet donemlerimde neye nasıl ne şekilde takacagimi şaşırıyorum,gökte uçan kuş yerde yürüyen karınca gözüme görünüyor ve haliyle suratı asık geziyorum neyin var diye sorana piyango kimeyse patliyorum sevmiyorum bu halimi çaresini bulamadım.

Biseye takarsam cingan koparirim biseyde içinde kalsın derler bana ama kalmaz hepsini söylerim yutmam. Lakin adet donemlerimde neye nasıl ne şekilde takacagimi şaşırıyorum,gökte uçan kuş yerde yürüyen karınca gözüme görünüyor ve haliyle suratı asık geziyorum neyin var diye sorana piyango kimeyse patliyorum sevmiyorum bu halimi çaresini bulamadım.
çaresi bulunur inşallah

Sirf esinin her dedigini yanlis anliyosun diye surat asilmaz. Suratsiza cikar sonra adin. Bir zaman sonra "aman yine gelmistir aklina bisey" demek zorunda birakma esini.

Ben evli degilim, insanlara karsi surat asmamak icin guler yuz provasi yaparim. Dertlerimle kimsenin modunu dusurmek istemedigim icin. Ne derece dogru tartisilir.

Sirf esinin her dedigini yanlis anliyosun diye surat asilmaz. Suratsiza cikar sonra adin. Bir zaman sonra "aman yine gelmistir aklina bisey" demek zorunda birakma esini.

Ben evli degilim, insanlara karsi surat asmamak icin guler yuz provasi yaparim. Dertlerimle kimsenin modunu dusurmek istemedigim icin. Ne derece dogru tartisilir.
yani tabıki öyle her zaman aynı şey olacak diye bi kaide yok olursa da çekilmez zaten ama huy işte arada sırada tutacağı tutuyor (normalde güleryüzlü birisiyimdir bu arada ufak tefek şeylere surat asmam.)

Back
X