İçine atıp surat asanlar

Öyle hayat zor geçer be kardeşim eşiniz sizin yanınızdaysa her anlamda bırakın diğerler bütün olan Şeyler kapı arkasında kalsın en azından sizden yanaysa bu da birşeydir bana göre
Belkide sinirlerim yıprandı genç kızlığımdan beri herkesi,alttan alıp susuyorum belli bi süre sonra patlıyo bi yerden huysuzlaşıp herşeye sinirleniyosun evet haklısın böyle hayat zor geçer yazdığın beni kendime getirdi saol canım

Ne derdim varsa doğru zamanı ayarlayıp açık açık konuşurum.içime atamam ben suratım çabuk düşmez .kırk yılın başı olduysa.karşımdaki insandan da aynısını beklerim.trip atacağına neye üzüldüğünü söylesin.çözüm odakliyim ben trip atıp surat çekmek yerine herkes kartını açık oynasın ki sorunu cozebilelim.

Belkide sinirlerim yıprandı genç kızlığımdan beri herkesi,alttan alıp susuyorum belli bi süre sonra patlıyo bi yerden huysuzlaşıp herşeye sinirleniyosun evet haklısın böyle hayat zor geçer yazdığın beni kendime getirdi saol canım
sende sağol canım hayat bu değmiyor hiçbişey için üzülmeye diyoruz ama üzülüyoruz ne yazık ki

Back
X