İçine Kapanık Biriyim..

Gizemlikiz90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
271
98
28
29
17 yaşındayım lise 3 üm. Geçenlerde konumu açtım tavsiyelerinizi aldım ama ben malesef gene aynıym. Nasıl diyim ben mesela bi sene geç yazıldm okula. Seneye üniversiteye başlamak beni korkuturdu açıkçası. Sınav falan beni cok gererdi. Mesela kendi notunu kendin alırken ya önemli bi yeri kaçırırsam yada okulum uzarsa diye korkuyorum. Iletisim kurmasina kurarim ama mesela ben biraz kucuk gösteriyorum gibime geliyo. Sacma gelebilir ama üniversiteye gittim desek bir suru benden ust siniflar falan. Bide hani universiteye baslicak seneye derlerdi bi sene gec yazilmasaydim ben utanirdim cunku suan hicbi sekilde hazir degilim. Ama yasitlarim kurnaz ve gozu acik. Ben kiloluyum bu pzt diyetisyene gidicem(66 kilo) . Gercekten zayiflarsam ozguvenim yerine gelir diye düşünüyorum. Cok endise duyuyorum sanki bi rezillik duygusu. Ama ne biliyim her zaman sanki bi eksiklik duygusu var gibi. Neyse ya iste durum bu.

Sorununu tam anlamadim ama yeni bir şeylere adım atarken utanıyorsun sanırım. Bu çok normal. O utanmayanlar fazla yirtik olanlar ve bence bu hiç güzel bir şey değil. Senin yaşlarında utanmak o kadar ozel bi durum ki büyüdükçe anlayacaksın bunu.Ve ayrıca imkanın varsa diyetisyenle birlikte psikoloğada git. Burdaki herkesten çok o yardimci olur sana emin ol.

Sorununu tam anlamadim ama yeni bir şeylere adım atarken utanıyorsun sanırım. Bu çok normal. O utanmayanlar fazla yirtik olanlar ve bence bu hiç güzel bir şey değil. Senin yaşlarında utanmak o kadar ozel bi durum ki büyüdükçe anlayacaksın bunu.Ve ayrıca imkanın varsa diyetisyenle birlikte psikoloğada git. Burdaki herkesten çok o yardimci olur sana emin ol.
Evet evet aynen yeni adımlar atamıyorum. Utanıyorum avcumun ici yüzüm yanagim nasıl terliyor anlatamam. Ben bu kadar çabuk büyümek istememiştim. Çok utanan tipim meselâ benden büyük biri iltifat edince falan. Arkadaşım falan fazla yok okulda herkesle konuşurum ama çok yakin olduğum kimse yok. Mahallede hic yaşıtım yok zaten.

Back
X