İçine kapanık ezigin biriyim :(

Leyasmin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2016
18
4
1
Merhaba arkadaşlar bugün misafirlige gittik eltim kaynanam ile birlikte tabi orada daha bi kaç kişi daha vardı eşimin tarafindan neyse işte eltimle konuşup gülüşüp durdular geçen ay nerdeyse bütün ailenin gençleri bi cafe tutup gitmişler beraber gün yapiyolar whatsapp grupları bile var bense normalde çok açık biriyim ama böyle birilerinin yaninda ne konusacagimi bilemiyorum kendimi kasiyorum Susup oturup duruyorum haliyle kimse beni sevmiyor bu durum artık çok canımı sıkıyor yani ezik gibi kalıyorum resmen böyle kalabalikta dugunlerde bi kenarda kendi kendime oturuyorum çekiniyorum hep ne yapıcam ben bi akıl verin çok Üzgünüm

NOT:Yardım almaliyim ve psikolog mu yoksa psikiyatri mi onerirsiniz

Son düzenleme:
Bence bunu aşmak için profesyonel bir yardım alabilirsin. Bu oldukça rahatlatıcı olabilir. Kendini rahat bırak, ve kendini ezik olarak görme. Kimsenin senden fazlası yok, senin onlardan bir fazlan olmadığı gibi. Kendini küçük görmeyerek başla işe. Kimse seni söylediğin cümleler için linx etmeyecek. Bırak ağzından saçma da olsa dökülsün

Merhaba arkadaşlar bugün misafirlige gittik eltim kaynanam ile birlikte tabi orada daha bi kaç kişi daha vardı eşimin tarafindan neyse işte eltimle konuşup gülüşüp durdular geçen ay nerdeyse bütün ailenin gençleri bi cafe tutup gitmişler beraber gün yapiyolar whatsapp grupları bile var bense normalde çok açık biriyim ama böyle birilerinin yaninda ne konusacagimi bilemiyorum kendimi kasiyorum Susup oturup duruyorum haliyle kimse beni sevmiyor bu durum artık çok canımı sıkıyor yani ezik gibi kalıyorum resmen böyle kalabalikta dugunlerde bi kenarda kendi kendime oturuyorum çekiniyorum hep ne yapıcam ben bi akıl verin çok Üzgünüm
Herkesin bir mizacı var. Neden kendinizi olduğunuz gibi kabul etmiyorsunuz? İçine kapanık olmak eziklik değildir. Sizin de mizacınız bu. Bende kadınım. Ama sevmiyorum yaptıkları muhabbetleri. İkramda bulunup yanlarından genelde çeker giderim. Çünkü konuştukları şeyler ilgimi çekmiyor. Ve kendimi zorlarsam daha çok mutsuz olurum.

Onların kurduğu whatsapp grubuna katılın siz de konuşmalara dahil olun ufak ufak, en azından bu şekilde biraz daha o gruba ait hissettikten sonra buluşmalara da katılırsınız. Bu tip çekingenlik ve özgüvensizlikler günlük hayatta bol bol pratik yaparak aşılır. Kişisel gelişim kitaplarından da faydalanabilirsiniz. Neden böyle davrandığınız konusunda size yol gösterici olur. Eğer tek başınıza zorlanırsanız da yardım alın.

Takılma onlarla ya ne işin var konuşmuyorsan sevmiyorsun demektir. Ben de sevmediklerimle birlikteyken huzursuz olur konuşmam mesela.

Herkesin bir mizacı var. Neden kendinizi olduğunuz gibi kabul etmiyorsunuz? İçine kapanık olmak eziklik değildir. Sizin de mizacınız bu. Bende kadınım. Ama sevmiyorum yaptıkları muhabbetleri. İkramda bulunup yanlarından genelde çeker giderim. Çünkü konuştukları şeyler ilgimi çekmiyor. Ve kendimi zorlarsam daha çok mutsuz olurum.

Sağol ama işte sorun bu aslında içine kapanık biri değilim ama kendime güvenim yok sanırım bilmiyorum :(

Sana ne söylesem degismicek çünkü öyle biri olduğunu kendine inandirmissin ben gibi...

Inandirmakla alakası ne ki yakınlarına çok iyiyim çok konuşurum ama böyle yerlerde kendimi çok kasiyorum sadece
Birilerinin yaninda ne yapicagimi bilmiyorum kasiyorum diyince öyle anladım. O zmn o ortami benimseyememissindir ama akraba sonucta bir sekilde katil ortama ayak uydur

NOT:Yardım almaliyim ve psikolog mu yoksa psikiyatri mi onerirsiniz

Psikologa gitmeniz daha iyi bence zaten psikologluk bir durun degilse psikiyatriye yonlendirilirsiniz

Merhaba arkadaşlar bugün misafirlige gittik eltim kaynanam ile birlikte
Allah aşkına, neden çekiniyorsunuz kuzum:işsiz:
Bi tanesi sizinle yaşit, bi tanesi de sizin anneniz yaşında:dondurma:
İkisininde ortasına oturup, tam makas almalık kadınlar eminin:eek:
Eğlenin gitsin yaa, :eğlence::eğlence::eğlence:

Allah aşkına, neden çekiniyorsunuz kuzum:işsiz:
Bi tanesi sizinle yaşit, bi tanesi de sizin anneniz yaşında:dondurma:
İkisininde ortasına oturup, tam makas almalık kadınlar eminin:eek:
Eğlenin gitsin yaa, :eğlence::eğlence::eğlence:

Onlardan değil zaten orada 4 kişi daha vardı hepsi yasitim onlardan yani ne bileyim çekiniyorum

babam evet ama annem Hayır bununla ilgili bi konumda vardi
Beni ikiside sevmezdi once sinmis sessiz bir donem gecirdim sonra hircinlastim hic kalici arkadaslik kuramadim hep kendimi kanitlama cabasi icindeydim sanirim sevsinler diye ama olmadi...tanistigim kisilerde bi sure sonra gorusmezler genelde acik sozluyum belki ondan bilmiyorum

Back
X