Gebeliğe Hazırlık İçini açtığım gebelik testim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ygttt

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2021
445
247
53
30
Arkadaşlar merhaba lütfen bana yardımcı olur musunuz ben bugün erken gebelik testi aldım bundan önce bir boş gebelik yaşamıştım 5 ay önce bu sabah testi yaptığımda negatif görünüyordu içini açtığımda böyle bir çizgi gördüm böyle oluoda hamile olan varmı???

Arkadaşlar merhaba lütfen bana yardımcı olur musunuz ben bugün erken gebelik testi aldım bundan önce bir boş gebelik yaşamıştım 5 ay önce bu sabah testi yaptığımda negatif görünüyordu içini açtığımda böyle bir çizgi gördüm böyle oluoda hamile olan varmı???
Canım merhaba görsel de paylaşırsan yorumlarız

Canım merhaba görsel de paylaşırsan yorumlarız
16303995528564386967174951412071.webp

Canım bu çizgi doğru yerde yani görünmesi gereken yerde değil, ya test bozuk ya da kuruma esnasında leke oluşmuş. Başka bir test alıp dene bence ama bu teste pozitif diyemeyiz malesef :KK43:
Adet günüme 6 gün var adet günümü beklemek iyi olacak galiba belki bı umut diye

Nasip değilmiş demekki bu ay o kadar hevesli ve inanıyordum ki hayirlisi
Yumurtlama takibi yapıyor musun kuzum ovulasyon testi falan eğer çatlama gününü kesin bilirsen ona göre testle ilerlemen daha iyi olur ama kanda bile 10. Günden itibaren oluyor düşün :) hemen moralini bozma kuzucum idrarda da en erken 15 gün sonra ve bu erken gebelik testlerine sinir oluyorummmm. Markası neydi

İnşallah vardır 🌺

Yumurtlama takibi yapıyor musun kuzum ovulasyon testi falan eğer çatlama gününü kesin bilirsen ona göre testle ilerlemen daha iyi olur ama kanda bile 10. Günden itibaren oluyor düşün :) hemen moralini bozma kuzucum idrarda da en erken 15 gün sonra ve bu erken gebelik testlerine sinir oluyorummmm. Markası neydi
Yani takvime göre hesapladım ovulasyon testi yapmadım bu ay takvime göre takip ettim şu an adet tarihime 7 gün var 😏testin markası confort days canım

Yani takvime göre hesapladım ovulasyon testi yapmadım bu ay takvime göre takip ettim şu an adet tarihime 7 gün var 😏testin markası confort days canım
Comfort yalan söylemez kuzum ben sürekli onu kullanıyorum yok dediyse yoktur tek yanılacağı belki geç döllenme olur . Ama ben sana takip için ovulasyon testini öneririm çünkü çatlama takibi ve gebelik testi için en uygun tarihi bilir olursun benim şu an bi döllenme olduysa bile 7.gün kanda bile çok az görünecek bi değer için erken gebelik testi yapıyorum sabırsızlıktan :( en iyisi adet gününün geçmesini beklemek yada garanti kan vermek

Comfort yalan söylemez kuzum ben sürekli onu kullanıyorum yok dediyse yoktur tek yanılacağı belki geç döllenme olur . Ama ben sana takip için ovulasyon testini öneririm çünkü çatlama takibi ve gebelik testi için en uygun tarihi bilir olursun benim şu an bi döllenme olduysa bile 7.gün kanda bile çok az görünecek bi değer için erken gebelik testi yapıyorum sabırsızlıktan :KK43: en iyisi adet gününün geçmesini beklemek yada garanti kan vermek
Teşekkürler canım bir dahaki aya testle takip ederim umarim her ikimizde ikinci çizgileri görürüz

Teşekkürler canım bir dahaki aya testle takip ederim umarim her ikimizde ikinci çizgileri görürüz
Amin kuzucum ben testleri instagram sayfasından Lotus ovülasyon sitesinden aldım bi göz at istersen Servin Hanım çok ilgili bi bayan takibi beraber yapıyorsunuz her gün konuşuyorsunuz ve tavsiyelerde bulunuyor ben ve bi çok arkadaşım memnun kaldık ilk kullanışımdı benimde hayırlısı olsun hakkımızda İnşallah🙏🏻🥰

Back
X