- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi penceremden
Kızlar neredeyse 20 yıldır evliyim.Evlendiğimde pek farkında değildim çoğu şeyin .Eşimin ailesinin maddi durumu da yoktu.Annemde sen zaten çalışacaksın masraf ettirme kendin alırsın dedi.Sağolsunlar düğünümüz yaptılar çokta güzel oldu.Düğünden sonra tayin çıktı başka bir memlekete gittik.Evlendiğimizde eşyamız yoktu.Balayı falan o tip şeylerde yoktu.Çeyizimde yoktu.Aniden evlendiğimiz için.Sonradan herşeyi kendim aldım.
Şimdi bakıyorum genç kızlar herşeyin en ince ayrıntısına kadar araştırıyorlar.Eşyası ,gelinliği ,kınası,balayı hepsi özenli ve güzel .Birazda onların bu hallerine imreniyorum.Örneğin eltimin gelini var nişanlığını ayrı gelinliğini ayrı özel diktiriyor.Zaten ev verilmişti.A dan Z ye eşyası döşendi ,balayı ayarlandı.Takıları istediği gibi.Bir dediği iki edilmiyor.
Biz mi kendimize kıymet vermemişiz zaman mı değişti nedir?
Şimdi bakıyorum genç kızlar herşeyin en ince ayrıntısına kadar araştırıyorlar.Eşyası ,gelinliği ,kınası,balayı hepsi özenli ve güzel .Birazda onların bu hallerine imreniyorum.Örneğin eltimin gelini var nişanlığını ayrı gelinliğini ayrı özel diktiriyor.Zaten ev verilmişti.A dan Z ye eşyası döşendi ,balayı ayarlandı.Takıları istediği gibi.Bir dediği iki edilmiyor.
Biz mi kendimize kıymet vermemişiz zaman mı değişti nedir?