Icinizden birlikte olmak gelmiyorsa?

piramses1982

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2018
880
493
33
Cok asik olarak evlendik. 1 yil flirt ettik. Onceleri tabi super heyecanliyiz vs. Sonra benim ates gitgide sondu, e tabi bu da normal, yerini daha sakin bir duyguya birakti.
Ancak bir olay var ki....esim bana her turlu zamanda gayet kibar da olsa, benim icimden hic birlikte olmak gelmiyor, ustelik bu evlendikten bir sure sonra basladi. Hayir bana kabaligi yok, gayet anlayisli ve yumusak ancak benim icimden hic beraber olmak gelmiyor. Birlikte sarilip uyumayi seviyorum, ama bilmedigim bir sebeple beraber olamiyorum.
Bu sekilde olan var mi?
Neden boyleyim?
Hayir esimin fizigini gayet begeniyorum ancak heyecanlanamiyorum, resmen buzdolabi gibiyim.
Napmaliyim?
3.5 yil oldu evleneli ve ben boyleyim.

Ben de öyleyim. Calisiyorum, kucuk cocugumuz var, ustune depresyon tedavisi goruyorum. Teklif ediyor, yorgun oldugumu belirtiyorum. Anlayışla karsiliyor sağ olsun. Geçer geçer inşallah. Cozum oneremiyorum cunku ayni durumdayim

Sizin istediğinizi engelleyen başka sebepler vardır. Yorgunluk kafanıza başka bişeyi takmanız. Sebeplerini araştırın derim.

Bir ihtimal dogum kontrol hapi kullaniyorsaniz isteksizlik yapmis olabilir. Ayrica ara verdikce ve iliskiyi azalttikca insan daha az ister oluyor. Isteksiz olsaniz bile arayi fazla acmayin hatta cogaltmaya calisin belki degisen bir seyler olur

Ben de öyleyim. Calisiyorum, kucuk cocugumuz var, ustune depresyon tedavisi goruyorum. Teklif ediyor, yorgun oldugumu belirtiyorum. Anlayışla karsiliyor sağ olsun. Geçer geçer inşallah. Cozum oneremiyorum cunku ayni durumdayim
Calistigim donemde yorgunum diyordum ama su an isim gucum de yok.

Bir ihtimal dogum kontrol hapi kullaniyorsaniz isteksizlik yapmis olabilir. Ayrica ara verdikce ve iliskiyi azalttikca insan daha az ister oluyor. Isteksiz olsaniz bile arayi fazla acmayin hatta cogaltmaya calisin belki degisen bir seyler olur
Hap kullanmiyorum. Acaba esim beni hic etkilemiyor mu, sevmiyor muyum?

Hormonlarla ilgili olabilir mi? Östrojen içerikli besinler tüketebilirsiniz aşırıya kaçmamak şartıyla. Ben bekarım ama bi ara adet düzensizliği için kullandığım bir bitki acayip istek oluşturmuştu kendime şaşırmıştım noluyo diye :D

Hormonlarla ilgili olabilir mi? Östrojen içerikli besinler tüketebilirsiniz aşırıya kaçmamak şartıyla. Ben bekarım ama bi ara adet düzensizliği için kullandığım bir bitki acayip istek oluşturmuştu kendime şaşırmıştım noluyo diye :KK70:
Hangi bitki acaba?
Vallahi boyle resmen esime eziyet etmis oluyorum!

Hangi bitki acaba?
Vallahi boyle resmen esime eziyet etmis oluyorum!
Hayıt suyu kullanıyordum suyla karıştırıp içilmesi gerekiyordu ben üşenip tek içmiştim biraz fazla olmuş galiba yerimde duramıyordum. Ama doktora danışın isterseniz içecek olursanız da fazla kullanmayın hormonların aşırı artması da çok zararlı. Kaş yaparken göz çıkarmayalım.

Sorunlariniz varsa tabiki de etkisi oluyordur. Eger sevmiyorsaniz; sevmediginiz biriyle ömrünüzü gecirmeye kararli misiniz?
Sevip sevmedigimi de anlamiyorum ki!!!!
Onsuz olmayi dusununce nefesim daraliyor. Ama asik da degilim. Ayrica onunla evli oldugum icin sayesinde yurtdisinda yasiyorum, ayrilirsam turkiyeye donmek zorundayim.

Back
X