Icinizden geceni soyleyin bana lutfen yazdiklarimi okuduktan sonra

Ben hiç adet göremiyorum ki bir sene mesela hiç adet olmadım doğum kontrol haplarıyla adet oluyordum düşün annem dahil herkes çocuğum olmaz gözüyle bakıyordu ben femara diye bir ilaça başlattı doktorum yumurta büyümesini takip etti yumurtalarım güzel büyüdü belli bir şeyden sonra çatlatma iğnesi vurdu 14 gün sonra test yap dedi yaptım çıktı senin yaşın kaç herhangi bir tedavi görüyor musun
27 yasindayim eger bu ayda olmazsa doktorum klomene baslarsin demisti
Hayirli olsun saglikli sekilde kucagina almayida nasip etsin Rabbim
Öyle gerçekten yaşayan anlıyor inş rabbim isteklerini tez zaman da nasip eder sakın kendini yıpratma ablamın kızının da olmadı iki sene şimdi hamileymiş üstelik ona tüp bebek olur demiş bu işler nasip
Ins canim ins herseyin hayirlisi yigenin icinde cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ama sanki bu ayda umutlandim gibi ama bisey yok cunku regl oldum maalesef uzuldun mu dersen bi yanim buruklasti yine ama kismet diyelim bisey daha sorcam aslinda eger bilginiz varsa cok sevinirim doktorum bana gecen aydan dolayi eger regl olursan 3.gunu gel kan ver test yapalim dedi zaten o test sonucundan sonra tam kesin soyledi pko oldugunu bende klomenden bahsetmistim doktoroma evet kullana bilirsin dedi ama esinde gelip spermiogram testi yapmasi lazim dedi klomeni sana vermem icin ama aslen yurtdisinda yasiyorum ben esimde is geregi turkiyede suan benim merak ettigim konu bu klomeni kullanmak isteyince eslerinde spermiogram test yapmasi sartmi yani esim tabiki giderim dedi gelirsem neden gitmeyim falan dedi sagolsun ama bende doktoroma bunu soyledim dedim esim suan turkiyede siz bana test yaptiniz zaten taniyi koydunuz ben o klomenden kullanmak istiyorum kadin bana inatla esin o testi yalmadan vermem diyor bende diyorum ki hanim efendi esim turkiyede neden zaman kayibi yasiyayim bi verin kullanayim eger zaten olmazsa onunlada esim gelince yapcak o testi bi dahi ay oyle deneriz hani benim maksatim suan regl oldum zaten kadin bana verse o hapta adetin 3.gunu kullanilmasi lazim verse icicem hani vermedi esimde dedigim gibi is icin turkiyede suan yani yine zaman kayibina ugrayacam belliki sadece dedigim gibi biraz uzun yazdim ama kusura bakma lutfen klomeni kullanmak icin esiminde spermiogram testini yapmasi sartmi

27 yasindayim eger bu ayda olmazsa doktorum klomene baslarsin demisti
Hayirli olsun saglikli sekilde kucagina almayida nasip etsin Rabbim

Ins canim ins herseyin hayirlisi yigenin icinde cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ama sanki bu ayda umutlandim gibi ama bisey yok cunku regl oldum maalesef uzuldun mu dersen bi yanim buruklasti yine ama kismet diyelim bisey daha sorcam aslinda eger bilginiz varsa cok sevinirim doktorum bana gecen aydan dolayi eger regl olursan 3.gunu gel kan ver test yapalim dedi zaten o test sonucundan sonra tam kesin soyledi pko oldugunu bende klomenden bahsetmistim doktoroma evet kullana bilirsin dedi ama esinde gelip spermiogram testi yapmasi lazim dedi klomeni sana vermem icin ama aslen yurtdisinda yasiyorum ben esimde is geregi turkiyede suan benim merak ettigim konu bu klomeni kullanmak isteyince eslerinde spermiogram test yapmasi sartmi yani esim tabiki giderim dedi gelirsem neden gitmeyim falan dedi sagolsun ama bende doktoroma bunu soyledim dedim esim suan turkiyede siz bana test yaptiniz zaten taniyi koydunuz ben o klomenden kullanmak istiyorum kadin bana inatla esin o testi yalmadan vermem diyor bende diyorum ki hanim efendi esim turkiyede neden zaman kayibi yasiyayim bi verin kullanayim eger zaten olmazsa onunlada esim gelince yapcak o testi bi dahi ay oyle deneriz hani benim maksatim suan regl oldum zaten kadin bana verse o hapta adetin 3.gunu kullanilmasi lazim verse icicem hani vermedi esimde dedigim gibi is icin turkiyede suan yani yine zaman kayibina ugrayacam belliki sadece dedigim gibi biraz uzun yazdim ama kusura bakma lutfen klomeni kullanmak icin esiminde spermiogram testini yapmasi sartmi
Benim ilk ay olmadı hapla ikinci kez deneyecekti bunda olmaZsa eşinizden test alıcaz demişti genel prosedür o canım eşinin yanın da olduğu zaman da gitseniz daha sağlıklı olur bazen eş de de sorun olabiliyor

Arkadaslar bu kacinci konu acisim bilmiyorum ama herkes gibi bende buraya icimi dokuyorum inanin bana tanimadigin bir kisiyin sana moral verici kelimler yazmasi inanin tanidigin insanin vermesinden daha cok mutlu ediyor ..
Simdi bende pko var daha once gebelik yasadim ama erken dogum oldu bebegimi kayip ettim
2.gebeligim kimyasalla sonuclandi daha onceki yazilarimdada belirtmistim
Bu ayda tabi nornal olarak 12 gunum geciyor adet olmadim yarin 13.gun olacak bi kac gun once test yapmistim negativ cikmisti ama burdaki daha onceki arkadaslarin konularini okuyunca ister istemez acaba diye dusunuyosun
Kimi gec dollenmeden dolayi gec ogrenmis hamileligini simdi ben tekrar yarin test yapcam ins positiv sonucla karsilasirim Allahin izni ile ama cesaret edemiyorum basliga yazdigima gelince ben bu yazimi okuyan arkadaslarda bisey isteycem yazimi okuduktan sonra icinde positiv ve ya negativ gecirenler yaza bilirmi kendimi motive edip gelen cevaplara karisilik test yapcam
Yani sadece yazmanizi istedigim cvp evet ben okudum okurken icimden positiv sonuc alcakmissin gibi geldi mesela hadi lutfen kizlar cesaret verin bana cunku cok test yaptim ve cok uzuldum negativlere yine oyle olmak istemiyorum bazi insanlarin ic sesi kuvvetlidur yesinci hissi kuvvetlidir
İçimden geçen iyi oldugunda söylersem gercek olmuyor..Kötüysede söylemezsem gercek oluyor..

Bun yüzden sadece herşey güzel olacak diyorum size💕💕🙇

bence 2021 bitmeden olucak öyle hissediyorum, insallah Allah nasip eder canım
Yaaa ins canim Rabbim herseyin hayirlisini versin ama vallah bisey sorcam eger bilginiz varsa bu konudada beni aydinlatirsiniz belki evet bugun lekelenme seklinde pembemsi leke geldi ama ben adet olacagim zaman once sanci sonra bel agrisi ve ilk gun yogun sekilde olurdum ama bu sefer oyle olmadi hic sancim yok adet belirtisi olarak hic bisey yasamadim bilmiyorum bazi arkadaslar boyle oldugunda yerlesme kanamasi falan diyolar acaba oyle biseymi bendekide

Yaaa ins canim Rabbim herseyin hayirlisini versin ama vallah bisey sorcam eger bilginiz varsa bu konudada beni aydinlatirsiniz belki evet bugun lekelenme seklinde pembemsi leke geldi ama ben adet olacagim zaman once sanci sonra bel agrisi ve ilk gun yogun sekilde olurdum ama bu sefer oyle olmadi hic sancim yok adet belirtisi olarak hic bisey yasamadim bilmiyorum bazi arkadaslar boyle oldugunda yerlesme kanamasi falan diyolar acaba oyle biseymi bendekide
Olabilir askında ama bazen bende de başlangıcı pembemsi leke ile oluyor, bu ay uc gün pembe lekelenme oldu mesela. bır ıkı gun daha bekleyıp test yap ıstersen

Back
X