- 17 Haziran 2021
- 183
- 45
- 18
- 32
- Konu Sahibi Nefesim1234
27 yasindayim eger bu ayda olmazsa doktorum klomene baslarsin demistiBen hiç adet göremiyorum ki bir sene mesela hiç adet olmadım doğum kontrol haplarıyla adet oluyordum düşün annem dahil herkes çocuğum olmaz gözüyle bakıyordu ben femara diye bir ilaça başlattı doktorum yumurta büyümesini takip etti yumurtalarım güzel büyüdü belli bir şeyden sonra çatlatma iğnesi vurdu 14 gün sonra test yap dedi yaptım çıktı senin yaşın kaç herhangi bir tedavi görüyor musun
Hayirli olsun saglikli sekilde kucagina almayida nasip etsin Rabbim
Ins canim ins herseyin hayirlisi yigenin icinde cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ama sanki bu ayda umutlandim gibi ama bisey yok cunku regl oldum maalesef uzuldun mu dersen bi yanim buruklasti yine ama kismet diyelim bisey daha sorcam aslinda eger bilginiz varsa cok sevinirim doktorum bana gecen aydan dolayi eger regl olursan 3.gunu gel kan ver test yapalim dedi zaten o test sonucundan sonra tam kesin soyledi pko oldugunu bende klomenden bahsetmistim doktoroma evet kullana bilirsin dedi ama esinde gelip spermiogram testi yapmasi lazim dedi klomeni sana vermem icin ama aslen yurtdisinda yasiyorum ben esimde is geregi turkiyede suan benim merak ettigim konu bu klomeni kullanmak isteyince eslerinde spermiogram test yapmasi sartmi yani esim tabiki giderim dedi gelirsem neden gitmeyim falan dedi sagolsun ama bende doktoroma bunu soyledim dedim esim suan turkiyede siz bana test yaptiniz zaten taniyi koydunuz ben o klomenden kullanmak istiyorum kadin bana inatla esin o testi yalmadan vermem diyor bende diyorum ki hanim efendi esim turkiyede neden zaman kayibi yasiyayim bi verin kullanayim eger zaten olmazsa onunlada esim gelince yapcak o testi bi dahi ay oyle deneriz hani benim maksatim suan regl oldum zaten kadin bana verse o hapta adetin 3.gunu kullanilmasi lazim verse icicem hani vermedi esimde dedigim gibi is icin turkiyede suan yani yine zaman kayibina ugrayacam belliki sadece dedigim gibi biraz uzun yazdim ama kusura bakma lutfen klomeni kullanmak icin esiminde spermiogram testini yapmasi sartmiÖyle gerçekten yaşayan anlıyor inş rabbim isteklerini tez zaman da nasip eder sakın kendini yıpratma ablamın kızının da olmadı iki sene şimdi hamileymiş üstelik ona tüp bebek olur demiş bu işler nasip