- 26 Aralık 2012
- 95
- 12
- 98
- Konu Sahibi tinkerbell1989
-
Bir sürü yer var oralarda ama isim olarak hatırlayamıyorum. Diva otel aklımda kalan denize yakın bak netten. Daha aralarda yine denize çok uzak değil butik oteller var. Ne zaman gideceksin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eylül 13 te gidicem hiçbiyer bilmiyorum kalacak yer falan
Oo tarihlerde oralar daha sakin olur gibi geliyor. Yer ayarlamayıp çok yükün yoksa geze geze bile bakıp yer ayarlayabilirsin ama riskli tabi hiç netten bakmadınmı canım. Bütçenide bilmiyorum sahildede bir sürü güzel otel var tabi. Tekmi gideceksin.
Kardeşimle gidicem bütçe tabi kısıtlı üstelik kalacağım yere de çok para vermek istemiyorum genelde oteller herşey dahil oluyo 1000 tl yi geçiyo oda. Ztn ben turlarla surekli gezmeyi düşünüyorum günümün tamamı orda geçicek ztn o yuzden bana sadece kahvalti yeterli olacak. Apart otellere baktım onlarda karta taksit yapmıyolar bakıcam artık yapcas bsyler
Kızlaarrrrr
Yok mu bana Marmaris içmeler de önerebileceğiniz kalacak yer ? Giden gören yok mudur ? Denize yakın temiz çok pahalı olmayan apart pansiyon otel ne önerirseniz :26:
Wine House butik otel önceden gitmiştik. Hala devam ediyorlarmı bilmiyorum internetten buldum bir ara istersen fiyatı uygun olması lazım.
Tel. 0252 455 20 50
Ben 11-12 yaşlarındayken Marmaris İçmeler de 1 sene yaşadık. Çok güzel bir yer, diğer tatil mekanları gibi kesinlikle değil. Güzel bir seçim olmuş ancak kalacak yer olarak öneri ne desem boş. Marmaris çok pahalı bir yer. Çok şirin apartlar vardı. İnternetten araştırabilirsin.
Martı La perla diye bi otel var ben orada kalmayı ççok istiyorum çocukluktan içimde kaldı :) bu sene araba alma iişlerine girmemiş olsaydım gidicektim de kaldı artık :) biraz tuzlu...
Evet orası pahalı araştırdım bayağı ama bir de bişey daha sorucam sen orda yaşamışsan bilirisn. Plajları nasıl şemsiye şezlong fiyatları falan? Denizi çok taşlı diyorlar bir de soğukmus sanırım öylemi gerçekten:26:
Evet orası pahalı araştırdım bayağı ama bir de bişey daha sorucam sen orda yaşamışsan bilirisn. Plajları nasıl şemsiye şezlong fiyatları falan? Denizi çok taşlı diyorlar bir de soğukmus sanırım öylemi gerçekten:26:
Eğer gitmediysen fethiye ölüdeniz yumuşacık kumlu denizi, soğukta değil..
Geçen sene oraya gttim farklı biyer olsun dedim bi abi önerdi içmeleri benimde aklıma takıldı :26:
Tamam o zaman içmeler çok güzel çok sıcak bir yer. Şimdiden iyi tatiller diyorum.
Tesekkür ederim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?