Önemli olan benim için ailem eşim onların sevmesi karsılıksız ailem sadece evlatları oldugum ıcın eşimde hayat arkadası oldugum ıcın sevse mesela eşim şunu başar yada hallet istediğini alcam cok der deseki karıcığım gecen gun sunu begenmıstın ıcımden geldi aldım bunu demedi hıcBöyle düşünmenize sebep olan nedir?
Siz kendinizi değersiz hissettiğinizden gereksiz alınganlık yapıyor olabilir misiniz?
Bir kişi değil iki kişi değil, herkesin sevmediğini düşünüyorsunuz. Bana olası gelmedi.
Orasıda dogru işte en yakınından sıcaklık gıremeyonce tutanacak dal arıyorsun mesela Allah korusun hasta olsam cocugum la tek kalcam bu hayata korkusu cok oluyorSiz sevin kendinizi o bu şu takilmayin.Bosverin geldik gidiyoruzzz
Ay o ne ya çocuğa ödül koyar gibi? Kendisi ne başarıyormuş?Önemli olan benim için ailem eşim onların sevmesi karsılıksız ailem sadece evlatları oldugum ıcın eşimde hayat arkadası oldugum ıcın sevse mesela eşim şunu başar yada hallet istediğini alcam cok der deseki karıcığım gecen gun sunu begenmıstın ıcımden geldi aldım bunu demedi hıc
Belki siz sevginizi çok gösteren birisi olabilirsiniz.
Ama herkes sevgisini yoğun göstermez. Bu sizi sevmedikleri anlamına gelmez ki.
Misal başınız derde girse, eşiniz de, aileniz de koşarak gelmez mi?
Eşim beni sevmiyor deseniz, gene irdelenebilir, ama anne ve babanın evladını sevmemesi mümkün mü?
Eşiniz de en fazla romantik birisi değildir ama sevgi romantik jestlerle ölçülmez ki.
Sevmeyen adama örnek arıyorsanız, bu forumda ne kocalar yazılıp çizliyor.
Sen hiç merak etme rabbim sana bir dal verir.Allah 'ın izniyle yaptiklarin,yüreğin önüne serilir.Hic bir şey vermezse sabir verir taşıyabilecek bir metanet verir.Orasıda dogru işte en yakınından sıcaklık gıremeyonce tutanacak dal arıyorsun mesela Allah korusun hasta olsam cocugum la tek kalcam bu hayata korkusu cok oluyor
Cok mu ince düşünüyorum bilmiyorum ama bu tür örnekleri hergun yasayınca İcim daralıyor oğlumun annem diye durup dururken sarılması yetiyor sevgi bu dıyırum sonraAy o ne ya çocuğa ödül koyar gibi? Kendisi ne başarıyormuş?
Ben mi çok katıyım bilmiyorum ama tezimi yazmam lazım az önce nişanlım ders çalış çok goygoy yaptık dedi. Ona bile çemkirdim. Benim sorumluluğum benim sorunum benim başarım. Kime ne? Anne baba ile ilgili kısmını bilemeyeceğim. Çoğu kendilerine baksın diye çocuk yapıyor zaten
Amin canım inanın psikolojim bozuldu Rabbım daha kötü dertler vermesin ailem eşim elbet zor zamanımda yalnız bırakmazlar ama Bı yere kadar cunku tanıyorum artık onlarıSen hiç merak etme rabbim sana bir dal verir.Allah 'ın izniyle yaptiklarin,yüreğin önüne serilir.Hic bir şey vermezse sabir verir taşıyabilecek bir metanet verir.
Bunu anlaman bile güzel körü körüne yaşayıp büyük bir yıkıma girmezsin.Allah yardimcin olsunAmin canım inanın psikolojim bozuldu Rabbım daha kötü dertler vermesin ailem eşim elbet zor zamanımda yalnız bırakmazlar ama Bı yere kadar cunku tanıyorum artık onları
Kocanızın peki sizi seven bir odun olma ihtimali yok mu:)Haklısınız daha kotu hayatlar var her halimize şülredıyırum ama soyle anlatım benim verdiğim örnekler en basiti fazlasıyla yasadım bu örnekleri ister istemez sorguluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?