İçten içe yalnızlık

sevdamss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
157
57
98
35
Suan o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi 😯kimse gercek ten sevmiyor beni eşim ailem. Kardesım.. . Annem hasta anneme baktığım ıcın babam üstüme düşmeye basladı sankı yeni yeni gösteriyor sevgisini eşimde akıllı oldugum için işleri yöneymekte fılan eger bunları yapmasam yada yapmasaydın eşim dışlıcak hor görecek tı eminim babamda hep soguk dur acaktı annemde Allah razı olsun dımıcektı insan Bı ıse yaramadıgında sevılmezmı aklım almıyor benı sadece Bn oldugum ıcın sevseler Bn o zaman kendimi yalnız hıssetmezdım 😓

Böyle düşünmenize sebep olan nedir?
Siz kendinizi değersiz hissettiğinizden gereksiz alınganlık yapıyor olabilir misiniz?
Bir kişi değil iki kişi değil, herkesin sevmediğini düşünüyorsunuz. Bana olası gelmedi.

Dramatik olacak ama belki sevmeyi bilmiyorlardır. Sadece size karşı mı böyleler?

Siz de gidin çiçeği, böceği sevin. Evcil hayvan edinin. En azından ilginize bir karşılık verirler.

Böyle düşünmenize sebep olan nedir?
Siz kendinizi değersiz hissettiğinizden gereksiz alınganlık yapıyor olabilir misiniz?
Bir kişi değil iki kişi değil, herkesin sevmediğini düşünüyorsunuz. Bana olası gelmedi.
Önemli olan benim için ailem eşim onların sevmesi karsılıksız ailem sadece evlatları oldugum ıcın eşimde hayat arkadası oldugum ıcın sevse mesela eşim şunu başar yada hallet istediğini alcam cok der deseki karıcığım gecen gun sunu begenmıstın ıcımden geldi aldım bunu demedi hıc

Belki siz sevginizi çok gösteren birisi olabilirsiniz.
Ama herkes sevgisini yoğun göstermez. Bu sizi sevmedikleri anlamına gelmez ki.
Misal başınız derde girse, eşiniz de, aileniz de koşarak gelmez mi?
Eşim beni sevmiyor deseniz, gene irdelenebilir, ama anne ve babanın evladını sevmemesi mümkün mü?
Eşiniz de en fazla romantik birisi değildir ama sevgi romantik jestlerle ölçülmez ki.

Sevmeyen adama örnek arıyorsanız, bu forumda ne kocalar yazılıp çizliyor.

Önemli olan benim için ailem eşim onların sevmesi karsılıksız ailem sadece evlatları oldugum ıcın eşimde hayat arkadası oldugum ıcın sevse mesela eşim şunu başar yada hallet istediğini alcam cok der deseki karıcığım gecen gun sunu begenmıstın ıcımden geldi aldım bunu demedi hıc
Ay o ne ya çocuğa ödül koyar gibi? Kendisi ne başarıyormuş?
Ben mi çok katıyım bilmiyorum ama tezimi yazmam lazım az önce nişanlım ders çalış çok goygoy yaptık dedi. Ona bile çemkirdim. Benim sorumluluğum benim sorunum benim başarım. Kime ne? Anne baba ile ilgili kısmını bilemeyeceğim. Çoğu kendilerine baksın diye çocuk yapıyor zaten

Belki siz sevginizi çok gösteren birisi olabilirsiniz.
Ama herkes sevgisini yoğun göstermez. Bu sizi sevmedikleri anlamına gelmez ki.
Misal başınız derde girse, eşiniz de, aileniz de koşarak gelmez mi?
Eşim beni sevmiyor deseniz, gene irdelenebilir, ama anne ve babanın evladını sevmemesi mümkün mü?
Eşiniz de en fazla romantik birisi değildir ama sevgi romantik jestlerle ölçülmez ki.

Sevmeyen adama örnek arıyorsanız, bu forumda ne kocalar yazılıp çizliyor.

Haklısınız daha kotu hayatlar var her halimize şülredıyırum ama soyle anlatım benim verdiğim örnekler en basiti fazlasıyla yasadım bu örnekleri ister istemez sorguluyorum 😯

Orasıda dogru işte en yakınından sıcaklık gıremeyonce tutanacak dal arıyorsun mesela Allah korusun hasta olsam cocugum la tek kalcam bu hayata korkusu cok oluyor
Sen hiç merak etme rabbim sana bir dal verir.Allah 'ın izniyle yaptiklarin,yüreğin önüne serilir.Hic bir şey vermezse sabir verir taşıyabilecek bir metanet verir.

Ay o ne ya çocuğa ödül koyar gibi? Kendisi ne başarıyormuş?
Ben mi çok katıyım bilmiyorum ama tezimi yazmam lazım az önce nişanlım ders çalış çok goygoy yaptık dedi. Ona bile çemkirdim. Benim sorumluluğum benim sorunum benim başarım. Kime ne? Anne baba ile ilgili kısmını bilemeyeceğim. Çoğu kendilerine baksın diye çocuk yapıyor zaten
Cok mu ince düşünüyorum bilmiyorum ama bu tür örnekleri hergun yasayınca İcim daralıyor oğlumun annem diye durup dururken sarılması yetiyor sevgi bu dıyırum sonra

Sen hiç merak etme rabbim sana bir dal verir.Allah 'ın izniyle yaptiklarin,yüreğin önüne serilir.Hic bir şey vermezse sabir verir taşıyabilecek bir metanet verir.
Amin canım inanın psikolojim bozuldu Rabbım daha kötü dertler vermesin ailem eşim elbet zor zamanımda yalnız bırakmazlar ama Bı yere kadar cunku tanıyorum artık onları

Amin canım inanın psikolojim bozuldu Rabbım daha kötü dertler vermesin ailem eşim elbet zor zamanımda yalnız bırakmazlar ama Bı yere kadar cunku tanıyorum artık onları
Bunu anlaman bile güzel körü körüne yaşayıp büyük bir yıkıma girmezsin.Allah yardimcin olsun 😘

Haklısınız daha kotu hayatlar var her halimize şülredıyırum ama soyle anlatım benim verdiğim örnekler en basiti fazlasıyla yasadım bu örnekleri ister istemez sorguluyorum 😯
Kocanızın peki sizi seven bir odun olma ihtimali yok mu:)

Aile anne baba karşılıksız sever bu isteği anlıyorum da
Eşten bunu istemeyi anlamıyorum hayat arkadaşını da insanlar belli bir kıstasa göre seçiyor ve evet bazı özellikleriniz olmasaydı sizi
Seçmeyecekti
bu gayet normal
Aileyi tanımıyorum ondan dolayı sadece sizin söylemlerine göre yorum yapamam belki de çok ince düşünen çok duygusal birisiniz
ama yeni fark ettim ödül koyarmıs gibi bir şeyleri alıyormus o zaman öküz

ve boşanabilirsiniz biliyorsunuz dimi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X