Icten pazarlıklı insanlar

Kardes valla bıktım yaa...deneyelim diye tutturuyo ama artik bende ona karşı hic bisi kalmadi...arkadas gibiyiz iste...insan olarak cok seviyorum...ama ne kadar surcek bu boyle...cinsellik olmadan sagliksiz bi iliski oldu artik bu...
e yani haklısın. deneyelim ne demek oyun mu bu. sadece psikolojik yani bu durumu aşmak eşinizin elinde. ALLAH sabır versin canım

eşine iyice uyuz oldum. birde hadi deneyelim diyomuş ya tövbe yarabbim o şey ya yapılır ya yapılmaz bir duygu seli olur iş biter yani. deneyelim ne demek

Yaa evet makine gibi...oyle deyince iyice vazife bilinciyle yapilan biseymis gibi geliyo daha da soguyorum...ya madem bu kadar merakliydin neden ilk sene doktora gitmedin...3 senede insanda duygu mu kalir yaa...ben kacinca da bak ben istiyorum ama sen yapmiyosuna getiriyo...resmen sabrimi sinadi bu evlilik...

Bence o evden cik oz :KK51:
Durdukca adama sariyon..
Simdiye kadar bitmesi gereKiyordu bitirmedin ..
Simdi bitirebilecek misin?
Bitirmeyeceksen kendi kendini doldurma.
Bitireceksen cokta fazla konusmaya gerek yok ..
:KK51:

sende cevabını ver..susma yani..hatta o sana yalnız olduğunda normal davranıyorsa sen anormal davran..yaptığın hiç hoş değil falan de...

Uzak olmanız sızın kârınıza...Sizde aynı nezaketi göstermeyin.. Toplum icinde bir iki kere aynı davranısları sergileyin.. Sessiz kalmadıgınızı gorurse belki daha özen gösterir.

Back
X