İçten pazarlıklıymışım.

scrolllock

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
760
873
138
İstanbul
İki gün önce eşimle koltukta uzanmış birbirimize sarılmış vaziyette yatarken,
-"çok yorulmuşum" dedim (bebeğim o gece uyumamakta direndi)
-"evet, hamileyken çalışmak çok yoruyor seni, bu konuda ki fikrimi biliyorsun" dedi.(eşim işten çıkmam taraftarı)
-"biliyorum ama ben koca sözü dinlemeyen kötü bi kadınım" dedim (gülüşüyoruz bu arada)
-"kötü değilsin asla ama içten pazarlıklı bi insansın" dedi.(birden ciddileşerek)
-"ama bu çok kötü bi'şey? ne manada söyledin?senin lugatında tam olarak ne anlama geliyor bu?" dedim,
-"ne anlama geliyorsa geliyor orasını karıştırma" dedi. :KK57:
ben hala işin şakasındayım; bak dedim ekşi de karına yakıştırdığın karakter için nasıl bir tanım yapmışlar dedim ve "cogunlukla gulen, her yerde her sekilde karsisindakinden zerre hazzetmese de pek samimi, pek sempatik goruntuler vermeye calisan insandir, insan tiplemesidir. icinde bulundugu ortamda o anda guc kimin elindeyse ona yanasir, ondan mutlaka bir seyler koparmaya calisir. karsisindakine hitabi genelde "cigim"li yani suslu hitaplardir ama iste icten pazarlikli olmanin geregi olarak bunlar gercek dusunceleri degildir." entrysini okudum.tamam işte sende sürekli gülümseyen ve cimli cımlı konuşan bi insan değil misin dedi.(eveet, öyleyim)

Sonra ben akşamın ilerleyen saatlerinde üzerine gittikçe o sinirlenip, agrasifleşti.
"yaptığım pazarlıkla ilgili bana bi örnek ver ki düzeltebileyim kendimi" dedikçe tamam deşme daha fazla deyip konuyu kapatıyor.Eşimin hakkımda böyle düşünüyor olması beni gerçekten çok üzdü.
Bana hep sen sakın bozulma, hep böyle melek gibi kal diyen adam bi anda içten pazarlıklı, fesat bi insan olduğumu iddaa etmeye başladı.Son günlerde yaşanan bişey mi oldu diye bakıyorum, hayır yok!

Bana ne amaçla bunu söylediğini açıklasa belki bu kadar takılmazdım, ama bi laf attı ortaya ve çekildi.Hamileliğin verdiği hassaslıktan olsagerek çok takıldım, iki gündür bunu düşünüyorum ve müthiş zoruma gitti hakkımda böyle bir yorum yapması.

Hmmm ayni lafi bende isitmistim zamannda ama,nedenini soyledi,ailesi hakkindaki bazi dusuncelerimden dolayi oyle oldugumu dusunuyormus aklinca..sizdede boyle olabilir mi.ailesiyle olan iliskilerinizi bir gözden gecirin derim.

Damarına basmışın zamanında demekki
Fazla takma
Yada başka bişeyin acısını çıkarıyor

Tavrina bakılırsa anlamini gayet bilerek söylemiş. oyle laf olsun diyr söyleyip geçmiş gibi görünmüyor.
Terbiyesiz!

bence hamile olduğun halde çalışmanı farklı nedenlere bağlamış kendince
kendini hala garantiye almak istediğini hamile dahi olsan herhan herşey olur ben yine de çalışıp paramı kazanayım diye düşündüğün için içten pazarlıklı demiş olabilir.
benim aklıma ilk bu geldi açıkçası sizde eşinizin dediği gibi takılmayın çok bu konuya belki ölesine bi anda ağzından çıkmış konuyu kapatmaya çalışıyodur.

Genelde bunun altindan aile cikiyor. Ailesiyle iliskilerinizde bi degisim bi farklilik oldu mu son zamanlarda

Bence esin senin artik o saf masumane insan olduguna inanmiyor.
Ki oyle degilsindir zaten.
Ben de biraz icten pazarlikliyimdir.
Iyi gorunen cogu insan zaten icten pazarliklidir. Ama aslinda kotu manada demiyorum. Politik olmak biraz.

eşin bunu inanarak söylemiş,şakasına filan değil o kadar belli ki.

unutamadığı bir tavrınız olmuş demek ki; bu kadar ısrarla fikrini değiştirmiyor.
konuyu anlatmıyorsa, ailesiyle ilgili olabilir.

Son düzenleme:
Eski konularını da biliyorum. Bu açtığın konu en masumu diyebilirim.
Sen evliliğinizde bir çok yükü sırtlandın . Borçlar, küçük bir bebek ve 2. bir bebek daha
Allah sağlıklı doğumlar versin ama 2. bebek senin elini kolunu bağlıyor.
Kendi kendini yiyip bitiriyorsun. Eşin 2. çocuğu hakeden bir insan değildi bence
Kazada olsa 2. çocuk.. bilemiyorum fazlada yazmak istemiyorum.

Konunuz karıştı. Devamı bir konu değildi bence
Onca saçma sapan zırt bırt herşeye, fake de konu açan insan varken. (onlarınki duruyorda)
Bu arkadaşın konusu neden birleştiriliyor. Bazen anlamıyorum kk seni:KK51:

Önceki konunu hatırlıyorum. Eşinin iş sıkıntısı çözüldü mü? Keşke yapmasaydın ikinciyi diycem ama olan oldu bundan sonrasına bakmak lazım. Ya işi öyle bir hale getiriyorsunuz ki kör düğüm resmen. Çöz çözebilirsen. Kimseye boşan demek kolay değil ama, nereye kadar taşıyacaksın bu ilişkiyi. Şimdiden yıpranmaya başlamışsın zaten. Bir an evvel bitir bence hem kendi sağlığın hem de çocuklar için. Bu adamdan bir cacık olmaz, malesef :(

Daha önce borçlarla ilgili olan konunu biliyorum adamın seni başında taşıması gerekirken hamile halinle seni incitiyor birde rahatlığa bak..ne yapacaksın doğumdan sonra çalışacakmısın ? hayırlısıyla bebeğini kucağına al inşallah bakalım Rabbim bir yolgösterir feraha çıkarsınız Allah yardımcın olsun

lütfen hamileliğiniz için beddua etmeyin. sağlıkla doğsun minik kuş.. evlat her şeye değer. kocasız olsanız bile.

ben 1 evlatla eşim olmadan zorlanıyorum 2 evlat daha da zor. ama biraz zaman verin. doğumunuz gerçekleşsin.

lohusalık bitsin. alttan alma ama onun gibi çirkinleşme. sonra bir hal çaresine bakarsın. demesi kolay olmasa da boşanma da bunlardan bir çare.

ama şu an lütfen çok düşünmeyin..

Diyemedin mi madem bu kadar begenmiyosun, bence benimle evlenmeye karar veren beyninin a*ina koy diye...

ben zaten evde bilgisayara bile karşıyım insan yoruluyor işten geliyor biraz dinlenip çocuklarla ilgilenip eşle vakit geçirmek gerek internette saatler geçirecek ne var bilmiorum... şuan hamile olduğum için çok hassasım lütfen Allah a böyle yalvarma ya herşey düzelirse o bebek ölürse hiç vicdan azabı yaşamayacakmısın...Eğer bir dua olacaksa RABBİM BU BEBEKLE EVİME HUZUR NASİP ET ET Kİ İKİ ÇOCUĞUMA DA GÜZELCE BAKAYIM... biraz daha anlayışlı olun o size kötü davransada iyi davranın ona eminim birgün anlayacak hatasını Allah sabredenlerle beraberdir.... tövbe edin

Konunuz karıştı. Devamı bir konu değildi bence
Onca saçma sapan zırt bırt herşeye, fake de konu açan insan varken. (onlarınki duruyorda)
Bu arkadaşın konusu neden birleştiriliyor. Bazen anlamıyorum kk seni:KK51:
O okypete le konuştuk konunun devamı olduğunu düşünüyor ısrarla yapacak bişey yok.
konular birbirine girdi iyice.

borçlarınız ne durumda? eşin iş buldu mu?
hani 2. çocuk için de yardım edecekti,hani herşey farklı olacaktı???
eşim zaten çalışıyor canım, kendi işini yapıyor.
yaptığı kendine yetmiyor o ayrı, borçlarıda ben çalışıp kapatmaya çalışıyorum.
ikinci hamilelik sürpriz oldu yoksa kapatana kadar mutlaka çalışmayı planlıyordum.
evet herşey her geçen gün farklılaşıyor ama olumsuz anlamda.bu küfürler bu hakaretler.. nereye gidiyoruz bilmiyorum.

Back
X