İçten pazarlıklıymışım.

hamileliğin için kötü dua etmen beni üzdü bende dış gebelik le uğraşıyorum zor günler atlattım ama sağlıklı bir hamileliğimin olmasını çok isterdim Rabbim sana nasip etmiş ne güzel bol bol dua et yeni gelen bebekle evine huzur ve mutluluk girsin diye evinin rızkıdır hem çocuk eşine gelince banada bu lafı aile kaynaklı geldi bilemem tabi

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovalar .Eşin senin haklı olmanı kaldıramıyor.

Önceki konuda ne yazdınız bilemiyorum ama güncel haline yorum yapmak istiyorum.
Yorumları okudum ve anladığım esiniz sorumluluk sahibi biri değil ve size destek olmuyor gerektigi kadar.
Alttan almayın bence, hamilesiniz bir zahmet o alttan alsın. Ağzına geleni söylemeden bir an durup düşünsün, çocuğun yanında olmaması gereken tavırlar içine girmiş eşiniz.
Çocuklarınıza yazık ne denebilirki. Allah yardimciniz olsun.

bu konunun devamı diye yeni konum kapatıldı,
o yüzden burdaki konuyu silip yeni konuyu buraya kopyalıyorum(konuyla başlık bu yüzden uyumsuz)
İlk 8 yorum sildiğim konuyla alakalıdır, bilginize.

bi bebeğim var, hamileyim.
Şuan çalışıyorum,İş, hamilelik, bebek bakımı evin temizliği falan derken çok yoruluyorum ve gerginim son zamanlarda.Bu gerginliğimin fazlasıyla farkındayım ama kafamı dağıtabileceğim, gerginliğimi atabileceğim bi alternatifim yok.Dolayısıyla eşime de eskisi kadar yumuşak başlı davranamıyorum.En ufak bi konuda tepki verebiliyorum ya da sesimi yükseltebiliyorum.Sonrasında gergin olduğum için böyle davrandığımı, çalışmak ve hamileliğin biraz ağır geldiğini anlatıyorum, anladığını varsayıyorum.

Son 2 aydır tartışma anlarımızda eşimin kurduğu cümleler çok cürretkar.
Çok rahat hakaret ve küfür edebiliyor.İlk bi kaç defasında uyardım "arada bi saygı kaldı onu da yerlebir etmeye mi çalışıyorsun" diye.Sonra baktım kar etmiyor ben de hakaretlerine karşılık vermeye başladım.Tahmin edersiniz ki bu da bi çözüm olmadı.

En son dün akşam bebeğimi yıkarken bana yardım ediyordu, biraz üstünü ıslatmışım.
Aldı elimden duş başlığını sinirlendi ya çocuğun yüzüne yüzüne su püskürtüyor (çocuğum korkuyor)
Yapma güzelce yıka şu çocuğu korkuyor dedim.
Hay ben senin yapacağın işin .. koyiyim diye başladı.
Daha söylediği saniye akıyor gözümden yaş, içime içime işliyor anlatamam ne kadar kırıldığımı.
Ben karşılık verdim o altta kalmadı derken o aldı gitti çocuğu ben banyo yaptım.
Sinirimden kaç saat ağladım duşta hatırlamıyorum.

Baba evinde duyduğum en ağır küfür "eşşoğlueşşek" tir.
Bi kaç ay öncesine kadar bizim evliliğimizde de bu kadar ağırları sarfedilmiyordu.
Suskun, içine kapanık bi insan değilim, normal şartlarda o duştan çıkar ağzından çıkan lafları (dayak yeme pahasına) ona yediririm ama bebeğimin yanında sesimi yükseltemiyorum, onun gibi olamıyorum.

Çözüm boşanmak mı bilmiyorum.
bi kaç ay sonra ikinci bebeğim doğacak, nasıl yaparım ne yaparım işin içinden çıkamıyorum.
Ama böyle bir hayata katlanmakta, iki çocukla babaevine dönmekte işime gelmiyor açıkçası.
Dün gece sabahlara kadar yalvardım Allah'a hamileliğimi sonlandırması için, psikolojisi normal bi insan, huzurlu mutlu yuvası olan bi insan bunun için yakarıp göz yaşı döker mi?
O ne yaptı? geçti pc başına internette search..

Önceki konularını da bir okudum da Allah korusun bu gebeliğin sonlansa bile dertlerin bitecek mi? Hala aynı duyarsız adamla devam edeceksen ne düzelecek? Sadece 2 çocuk yerine 1 çocuk olacak. Kendin için çocuğun ya da çocukların için artık belirli adımlar atman gerekiyor. Onlar mutlu bir anneyi hakediyorlar çünkü. Hadi sesini yükseltmedin diğeri etkilenmedi diyelim, karnındaki stresini hissetmedi mi? Lütfen güçlü olmaya çalış.

eşim zaten çalışıyor canım, kendi işini yapıyor.
yaptığı kendine yetmiyor o ayrı, borçlarıda ben çalışıp kapatmaya çalışıyorum.
ikinci hamilelik sürpriz oldu yoksa kapatana kadar mutlaka çalışmayı planlıyordum.
evet herşey her geçen gün farklılaşıyor ama olumsuz anlamda.bu küfürler bu hakaretler.. nereye gidiyoruz bilmiyorum.
kendi işini yaptığını biliyorumm.önceki konularında bayaa yazışmıitık.nickim değişti,eski nickim quarta..
kendi işi borçları kapatmıyor ki..maaşlı bir iş bulması gerekli demiştik..bu şekilde borçlar bitmez daha da artar..üstelik ortaya koymalıydınız borç miktarını ve ödeme şeklini..sanırım hepsi yalan oldu.eski ta eski hamam devam ediyor..
siz hem borç öde,hem bebekle uğraş,hem adamın kaprisini çek,yardım alma,bir de 2. bebeğe hamilelik..ne kadar devam edebilrsiniz ki bu kadar stresle? üstüne bir de hakaret olmaz ki bu kadarı artık...

İki gün önce eşimle koltukta uzanmış birbirimize sarılmış vaziyette yatarken,
-"çok yorulmuşum" dedim (bebeğim o gece uyumamakta direndi)
-"evet, hamileyken çalışmak çok yoruyor seni, bu konuda ki fikrimi biliyorsun" dedi.(eşim işten çıkmam taraftarı)
-"biliyorum ama ben koca sözü dinlemeyen kötü bi kadınım" dedim (gülüşüyoruz bu arada)
-"kötü değilsin asla ama içten pazarlıklı bi insansın" dedi.(birden ciddileşerek)
-"ama bu çok kötü bi'şey? ne manada söyledin?senin lugatında tam olarak ne anlama geliyor bu?" dedim,
-"ne anlama geliyorsa geliyor orasını karıştırma" dedi. :KK57:
ben hala işin şakasındayım; bak dedim ekşi de karına yakıştırdığın karakter için nasıl bir tanım yapmışlar dedim ve "cogunlukla gulen, her yerde her sekilde karsisindakinden zerre hazzetmese de pek samimi, pek sempatik goruntuler vermeye calisan insandir, insan tiplemesidir. icinde bulundugu ortamda o anda guc kimin elindeyse ona yanasir, ondan mutlaka bir seyler koparmaya calisir. karsisindakine hitabi genelde "cigim"li yani suslu hitaplardir ama iste icten pazarlikli olmanin geregi olarak bunlar gercek dusunceleri degildir." entrysini okudum.tamam işte sende sürekli gülümseyen ve cimli cımlı konuşan bi insan değil misin dedi.(eveet, öyleyim)

Sonra ben akşamın ilerleyen saatlerinde üzerine gittikçe o sinirlenip, agrasifleşti.
"yaptığım pazarlıkla ilgili bana bi örnek ver ki düzeltebileyim kendimi" dedikçe tamam deşme daha fazla deyip konuyu kapatıyor.Eşimin hakkımda böyle düşünüyor olması beni gerçekten çok üzdü.
Bana hep sen sakın bozulma, hep böyle melek gibi kal diyen adam bi anda içten pazarlıklı, fesat bi insan olduğumu iddaa etmeye başladı.Son günlerde yaşanan bişey mi oldu diye bakıyorum, hayır yok!

Bana ne amaçla bunu söylediğini açıklasa belki bu kadar takılmazdım, ama bi laf attı ortaya ve çekildi.Hamileliğin verdiği hassaslıktan olsagerek çok takıldım, iki gündür bunu düşünüyorum ve müthiş zoruma gitti hakkımda böyle bir yorum yapması.
Diger konulariniza da baktim ama , niye bu kadar hassassiniz ? Biraz alttan alsaniz ? Bu kavgalar sizin iliskinizide yipratiyor , hem ekside yazmis , demekki sizi yazmaya deger biri olarak gormus sizi iyi izlemis,gozlemlemis . Bir cocukda yolda geliyor , belkide hamilelikten dolayidir . Insallah aranizdaki problemleri cozersiniz tez zamanda :)

İki gün önce eşimle koltukta uzanmış birbirimize sarılmış vaziyette yatarken,
-"çok yorulmuşum" dedim (bebeğim o gece uyumamakta direndi)
-"evet, hamileyken çalışmak çok yoruyor seni, bu konuda ki fikrimi biliyorsun" dedi.(eşim işten çıkmam taraftarı)
-"biliyorum ama ben koca sözü dinlemeyen kötü bi kadınım" dedim (gülüşüyoruz bu arada)
-"kötü değilsin asla ama içten pazarlıklı bi insansın" dedi.(birden ciddileşerek)
-"ama bu çok kötü bi'şey? ne manada söyledin?senin lugatında tam olarak ne anlama geliyor bu?" dedim,
-"ne anlama geliyorsa geliyor orasını karıştırma" dedi. :KK57:
ben hala işin şakasındayım; bak dedim ekşi de karına yakıştırdığın karakter için nasıl bir tanım yapmışlar dedim ve "cogunlukla gulen, her yerde her sekilde karsisindakinden zerre hazzetmese de pek samimi, pek sempatik goruntuler vermeye calisan insandir, insan tiplemesidir. icinde bulundugu ortamda o anda guc kimin elindeyse ona yanasir, ondan mutlaka bir seyler koparmaya calisir. karsisindakine hitabi genelde "cigim"li yani suslu hitaplardir ama iste icten pazarlikli olmanin geregi olarak bunlar gercek dusunceleri degildir." entrysini okudum.tamam işte sende sürekli gülümseyen ve cimli cımlı konuşan bi insan değil misin dedi.(eveet, öyleyim)

Sonra ben akşamın ilerleyen saatlerinde üzerine gittikçe o sinirlenip, agrasifleşti.
"yaptığım pazarlıkla ilgili bana bi örnek ver ki düzeltebileyim kendimi" dedikçe tamam deşme daha fazla deyip konuyu kapatıyor.Eşimin hakkımda böyle düşünüyor olması beni gerçekten çok üzdü.
Bana hep sen sakın bozulma, hep böyle melek gibi kal diyen adam bi anda içten pazarlıklı, fesat bi insan olduğumu iddaa etmeye başladı.Son günlerde yaşanan bişey mi oldu diye bakıyorum, hayır yok!

Bana ne amaçla bunu söylediğini açıklasa belki bu kadar takılmazdım, ama bi laf attı ortaya ve çekildi.Hamileliğin verdiği hassaslıktan olsagerek çok takıldım, iki gündür bunu düşünüyorum ve müthiş zoruma gitti hakkımda böyle bir yorum yapması.

Scrolllock nasılsın?

ya şimdi kızma da içten pazarlıklı olmak da karakteristik bir insan özelliğidir;neşeli,durgun veya soğukkanlı olmak gibi bişey. evet kimse içtenpazarlıklı insanlara pozitif bakmaz. benim eşim de son derece içten pazarlıklı bi insan. ama aynı zamanda mantıklı,planları tutarlı, durumdan ve ortamdan kendine ve ailesine fayda sağlamayı bilen birisi.
şimdi bu adam içten pazarlıklı olmasa. bu iyi özellikleri de kafadan gider. bu bi paket çünkü. paket halinde geliyor.
içten pazarlıklı starter pack

:KK70::KK70::KK70:

Back
X