İçtikten sonra bambaşka biri oluyor…

Zomzom3535

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
761
518
103
40
Kızlar merhaba,

ben birkaç aydır biri ile konşuyorum ve ileriye dönük diye başlamıştım. Arada bir içtiğini söyledi çok sorun etmedim sürrkli içen biri değil diye düşündüm. Ama sorunları olduğunda kendini alkole vurup bambaşka biri oluveriyor. Misal bir şeyi yanlış anladı sorunu açıkça dile getirip halletmiyor, içiyor o halde beni görüntülü arayıp saçma sapan şeyler konuşuyor hatta agresifleşiyor uslubu değişiyor. “Manyak mısın” “hooop dur bakalım orda sen” “çok içtim gel beni al” “sen daha kiminle konuşuyorsan git o herife söyle bunu” gibi çirkin bir şekilde konuşuyor. Annesi çocuk yaşta ölmüş, babasi küçük yaşta zorla evlendirmiş eski karısına bile küfürler yağdırıyor. Beni bir daha arama dedim. Geçen yine böyle yapıp garsonlarla falan ahaa bak bu benim ablam diye resim çekip atmış saçmalamış. Ayıldıktan sonra eski haline geliyor ve bambaşka biri oluyor yok seni seviyorum demeler falan özür dilemeler. Ben artık çok yorulduğumu bıktığımı söyledim. Hemen duygusallığa siteme arabeske vuruyor konuşulmuyor da. Bir daha sorunun olduğunda bana açıkca söyle ve içkiliyken arama dedim. Benim yüzümden içmiş güya, o gün buluşmamız gerçekleşememişti (onun işinden dolayı) ben de onu bekleyip beklememe konusunda kararsızdım bekleyecektim ve ne kadar sürecekti yolu bilmiyordum bunları konuşurken gidip içmiş beni kendisini azarladığımı zannedip oysa ki yok öyle bir şey…ben cidden kesip atsam mı bilemiyorum ne yapacağımı bilemedim.

Kızlar merhaba,

ben birkaç aydır biri ile konşuyorum ve ileriye dönük diye başlamıştım. Arada bir içtiğini söyledi çok sorun etmedim sürrkli içen biri değil diye düşündüm. Ama sorunları olduğunda kendini alkole vurup bambaşka biri oluveriyor. Misal bir şeyi yanlış anladı sorunu açıkça dile getirip halletmiyor, içiyor o halde beni görüntülü arayıp saçma sapan şeyler konuşuyor hatta agresifleşiyor uslubu değişiyor. “Manyak mısın” “hooop dur bakalım orda sen” “çok içtim gel beni al” “sen daha kiminle konuşuyorsan git o herife söyle bunu” gibi çirkin bir şekilde konuşuyor. Annesi çocuk yaşta ölmüş, babasi küçük yaşta zorla evlendirmiş eski karısına bile küfürler yağdırıyor. Beni bir daha arama dedim. Geçen yine böyle yapıp garsonlarla falan ahaa bak bu benim ablam diye resim çekip atmış saçmalamış. Ayıldıktan sonra eski haline geliyor ve bambaşka biri oluyor yok seni seviyorum demeler falan özür dilemeler. Ben artık çok yorulduğumu bıktığımı söyledim. Hemen duygusallığa siteme arabeske vuruyor konuşulmuyor da. Bir daha sorunun olduğunda bana açıkca söyle ve içkiliyken arama dedim. Benim yüzümden içmiş güya, o gün buluşmamız gerçekleşememişti (onun işinden dolayı) ben de onu bekleyip beklememe konusunda kararsızdım bekleyecektim ve ne kadar sürecekti yolu bilmiyordum bunları konuşurken gidip içmiş beni kendisini azarladığımı zannedip oysa ki yok öyle bir şey…ben cidden kesip atsam mı bilemiyorum ne yapacağımı bilemedim.
Kendinizi sokakta buldunuz galiba...

Kızlar merhaba,

kesip atsam mı diye soruyor musun cidden halen

Aslında daha erkenden bu yönünü görmeniz çok iyi olmuş .
Ya gizleseydi ?
Alkol keyifli bir şey bende seviyorum arada bir içmeyi ama kimseye hayatı dar etmiyorum.
Çok net sıkıntılı biri.
Hiç ben düzeltirim ona iyi gelirim iyilestiririm kafasına girmeyin sonunda olan size olur.

Birde adam eski eşine de hakaret ediyormuş içince. Geçmiş bitmiş evliligine de saygısı yok
Kim bilir o kadına neler yaptı evlilik boyunca
Burda görüyoruz neler oluyor, insanlar zor ikna okuyor boşanmaya, kolay değil yani bu kararı alabilmek, o kadın da neden ayrıldı bir düşünsün arkadaşımız, üzülüyorum gerçekten ☹️

Aslında tüm evlenecek adayları bi içirim bilinç altı gözlemi yapmak lazim bence.Siz şansliymişsiniz.Evlenmeden aslında alkolik olduğunu,kaba saba olduğunu iyi kötü bir evlilik yaşadığı eski eşine nasıl saygısız ve vefasız olduğunu gördünüz.Allaha şükredip hemen uzaklaşın

İlk bağırışında yol vermeniz lazımdı. Hâlâ da kararsiz mısınız? Belli ki ağzıyla içmeyenlerden hiç gerek yok kaçın kaçın...

Onca yıllık alkoliğim bu tipleri yanımda taşımam. Gecelerce, günlerce saatlerce hiç durmaksızın içtiğim günleri bilirim. Biri de çıkıp “O anlarda şöyle böyle oluyorsun” dememiştir.
Her şeyin bir adabı olduğunu düşünüyorum keza alkol almanında. Düşe düşe kezonun, comarın tekine düşmüşsünüz bence.

Back
X