Merhaba hanimlar. 5 aylik evliyim. Esimden hic bir konuda suphe duymadim. Aylik gelirini hep bilirdim. Her ay kardesine ev almak icin babasina para yardimi yapar. Evin kredisini odemekde zorluk cekiyorlar. Bu ay annesi oglum maasini aldinmi diye soruyordu hayir anne daha almadim diyodu bizimkisi. Bu arada ben kendimde calisiyorum ogretmenim. Dun gece sana birsey anlatacagim dedi. Bu ayki maasini iddiada kaybetmis. Sok oldum nasil olur dedim sen nasil bir insansin ailenin parasini nasil iddiaya verirsin. Dunden beri kendimde degilim. Bir defa iddia oynayip yuksek para kazanmisti. Simdi daha cok oynayip kazanirsa kardesinin ev parasini odeyecekmis. Bende sen bilmiyomusun o paradan ne hayir gelir dedim. Biliyorum dedi. Zaten bu bana ders oldu bir daha oynamam diyor. Benim kalp kirildi bi kere. Pismanim keski evlenmeseydim dedim. Beni seviyormusun dedi hayir dedim. Akilsizsin nasil bir insansin falan saydirdim oyle. Simdi kendimi o kadar kotu hissediyorumki nasil boyle birsey yapar. Yeni yila nasil hevesliydim cikariz bir yerlerde kutlariz diyordum. Artik onunla hic bir sey yapasim gelmiyor
Aranizda benim durumumu yasayan varmi nasil tepki gosterdiniz?