İDDET MÜDETTİ Avukatlar lutfen yardimci olsun

Prasuvaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2020
1
0
1
49
Merhabalar,24.04.2019 tarihinde anlasarak boşandim kararin kesinleşmesi 02.11.2019 tarihini buldu(300 gun dolmadi),yeniden evlenmek icin aile mahkemesine başvurup idder müddetini kaldiricam,tek tarafli bir dava oldugundan kendim halledebilirmiyim ve nekadar surer,avukatlik ücretim malesef yok,benim asil sorum şu,avukatlar basit bir dava diyorlar ama 2500tl istiyorlar hukuki prosedurler var biz daha hizli bu davayi sonuclandiririz diyorlar,elbette oyledir ama benim oyle bir param yok,ben aileme mahkemesine gidip dilekceyi yazdirip verdigimden sonra beni nasil bir sürec bekliyor olucak,neler yapmaliyim,neye dikkat etmeliyim lutfen yardimci olun,teşekkürler.

Bulunduğunuz yerde baroya başvuru yapın. Size avukat atarlar. Süreyi kaldırmak için de devlet hastanelerinin kadın doğum bölümünden gebe olmadığınıza dair rapor almanız gerekiyor. Raporunuzu dilekçenizle beraber mahkeme dosyanıza sunmanız gerekiyor. Zaten memurlar süreçle ilgili bilgi verirler. Ama ben halledemem derseniz baroya avukat tayini için başvurun.

Back