ideal bir hamilelik için kilo vermek istiyorum:))

herdem84

Rabbim sana emanetiz
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
100
48
103
Selam bayanlar, ben 108 kiloyum. Boyum 180. 2 ay sonra hamile kalmak için niyetim var( Rabbim nasip ederse) Daha önce pek çok defa kilo verip aldım. 20 kiloya yakın zayıfladğım dönemler oldu. Bu sefer durum daha farklı bebişim için zayıflamak istiyorum. Son günlerde çok gergin,yorgun ve bakımsız oldum bunun sebebi de aldığım kilolar oldu. Bu sefer kararlıyım. Mutluluk için, sağlık için, bebiş için yardıma ihtiyacım var arkadaşlar.

Selam bayanlar, ben 108 kiloyum. Boyum 180. 2 ay sonra hamile kalmak için niyetim var( Rabbim nasip ederse) Daha önce pek çok defa kilo verip aldım. 20 kiloya yakın zayıfladğım dönemler oldu. Bu sefer durum daha farklı bebişim için zayıflamak istiyorum. Son günlerde çok gergin,yorgun ve bakımsız oldum bunun sebebi de aldığım kilolar oldu. Bu sefer kararlıyım. Mutluluk için, sağlık için, bebiş için yardıma ihtiyacım var arkadaşlar.
Bnmde derdim ayni kilolarimizda ayni sayilir 90 kilo ustundekiler zayifliyor grubuna gelsene

sabah ılık limonlu su ile güne başlayıp. hafif ve sağlıklı bir kahvaltı, ara da 2 kayısı öğlen salata ve köfte.ara da meyve. akşam da çorba sebze yemeği ve yoğurt yemeyi planlıyorum. 3 litre suyumla beraber 45 dk yürüyüş yapacağım. cumartesiden cumartesiye tartılıp motive olacağım. nisan 15 te bakalım kaç kilo olacağım.:)

sabah ılık limonlu su ile güne başlayıp. hafif ve sağlıklı bir kahvaltı, ara da 2 kayısı öğlen salata ve köfte.ara da meyve. akşam da çorba sebze yemeği ve yoğurt yemeyi planlıyorum. 3 litre suyumla beraber 45 dk yürüyüş yapacağım. cumartesiden cumartesiye tartılıp motive olacağım. nisan 15 te bakalım kaç kilo olacağım.:)
Ok bnde katilabilirim sana nerede yasiosun kac yillik evlisin doktora gittinmi gebelikden 3 ay once folik baslatiolar

Ok bnde katilabilirim sana nerede yasiosun kac yillik evlisin doktora gittinmi gebelikden 3 ay once folik baslatiolar

nasipse bu hafta içi gideceğim. evleneli 10 ay kadar oldu. artık bebek istiyoruz. ruhen hazırım ama bedenen de hazır olduğumda gerisi Allah a kalmış.

tahlil yaptıracağım . salı günü gideceğim. elbette anlatırım. siz kaç kilosunuz. boy kaç.bebek mi düşünüyorsunuz sizde

Son düzenleme:
Selam bayanlar, ben 108 kiloyum. Boyum 180. 2 ay sonra hamile kalmak için niyetim var( Rabbim nasip ederse) Daha önce pek çok defa kilo verip aldım. 20 kiloya yakın zayıfladğım dönemler oldu. Bu sefer durum daha farklı bebişim için zayıflamak istiyorum. Son günlerde çok gergin,yorgun ve bakımsız oldum bunun sebebi de aldığım kilolar oldu. Bu sefer kararlıyım. Mutluluk için, sağlık için, bebiş için yardıma ihtiyacım var arkadaşlar.[/QU
iyi akşamlar canım aynı kaderi paylaşıyoruz bende 3 ay sonra bebek düşünüyorum ama kilo vermek iştiyorum çünkü 98 kiloyum

Selam bayanlar, ben 108 kiloyum. Boyum 180. 2 ay sonra hamile kalmak için niyetim var( Rabbim nasip ederse) Daha önce pek çok defa kilo verip aldım. 20 kiloya yakın zayıfladğım dönemler oldu. Bu sefer durum daha farklı bebişim için zayıflamak istiyorum. Son günlerde çok gergin,yorgun ve bakımsız oldum bunun sebebi de aldığım kilolar oldu. Bu sefer kararlıyım. Mutluluk için, sağlık için, bebiş için yardıma ihtiyacım var arkadaşlar.[/QU
iyi akşamlar canım aynı kaderi paylaşıyoruz bende 3 ay sonra bebek düşünüyorum ama kilo vermek iştiyorum çünkü 98 kiloyum

bunu başarmak bizim elimizde; ya mutsuz bireyler olup bir şeyleri erteleyeceğiz ya da pozitif bireyler olup etrafımıza mutlulukk yayacağız. formül belli az yiyip düzenli spor yapmak.

geç oldu ama kahvaltı masasından yeni kalktım. Bugün ilk günüm. Mutluyum huzurluyum inşallah böyle devam eder.
Saat 10 gibi uyandım 2 bardak su içtim.
kahvaltıda:
1 yumurta
2 köfte
biraz yeşillik
biraz peynir
1 dilim kepek ekmeği
geç saat olduğu için öğle yemeğimle birleşti kahvaltım. saat 3 gibi meyve ve kayısı yiyeceğim. Akşam a da çorba ve pırasa yemeği:)
Malum hafta sonu önce temizlik snra da gezmeler ve akşam üzeri de 45 dk yürüyeceğim. ara sıra yazarımmmm:)

hava çok güzel temizlikte bitti. şimdi hazırlanıp gezmelere gitme zamanım. 1 litre suyumu içtim bile:) kayısı mı ve meyvemi yiyip canımla dışarı çıkıyorum:),

merhaba topiğin hayırlı olsun öncelikle bende 23 yaşında 1 70 boyunda ve malesef ki 98 kiloyum
zayıflayıp hamile kalmayı öyle istiyorum ki kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum....

merhaba topiğin hayırlı olsun öncelikle bende 23 yaşında 1 70 boyunda ve malesef ki 98 kiloyum
zayıflayıp hamile kalmayı öyle istiyorum ki kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum....

elbette arkadaşım. buyur gel beklerim. Amaçlarımız ortak. 2 ya da 3 ayda bu sorunumuzu sağlıklı bir şekilde çözebiliriz

eşimle biraz dolaştık. bir pastanede oturduk eşim birşeyler yedi ama ben yemedim. bir çay içtim:) sonra alışveriş yaptık. eve geldiğimde çok acıkmıştım. irademin devreye girdiği an bu an olmalıydı. önce 1 bardak suyumu içtim. ardından

işte akşam yemeğim:
1 kase mercimek
6 kaşık pırasa
2 köfte
biraz yeşillik
1 kepek ekmeği
1 bardak ayran

şu saat itibari ile yemek faslı kapanmıışşşştıırr:) gece 10 gibi bir bardak süt ya da bir kaç kaşık yoğurt tüketebilirim. saat 20 gibi arkadaşlarla türkü cafe ye gideceğim. evden çıkmadan sporumu da yapayım. gelişmeleri sonra yazarımmm:)

günaydın bana ve size:)
bugün tartılmaycaktım ama dayanamadım ibre 106.5 u gösteriyordu. vücuduma ne kadarda yükleme yapıyormuşum suyu ve ödemi attım ilk gün.
2 bardak su ile güne başladım.
kahvaltı:
1 yumurta
2 zeytin
biraz yeşillik
1 dilim kepek ekmeği
biraz peynir

şimdi aralıklarla sularımı içeceğim.saat 2 gibi naneli bir yoğurt yiyebilirim.
4 gibi meyve mi yerim.
6 gibi de akşam yemeğimi yedim mi:) ağızlar bağlansınnn

Back
X