ideal flört dönemi nekadar olmalı...

selin_as

mutluyum :)
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2008
5.777
9
158
İngiltere
flört döneminiz ne kadar sürdü?normalde ne kadar sürmeli ciddiyete nezman bağlanmalı???bunların cvplarına ihtiyacım war...

flört döneminiz ne kadar sürdü?normalde ne kadar sürmeli ciddiyete nezman bağlanmalı???bunların cvplarına ihtiyacım war...

buldum seni yine muhaahaaaaaaaa :lepi:
hayalet gibi peşindeyiiimmmmmm :1ninca:

sevgülünü iyice tanıdığın zaman ama hemen değiiiillllllllllll

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bence EN AZ 1sene ideal..tabi karşındakini tanımaya bağlıı...çnkü eğer ciddiyete dönüşecekse ne kadar uzarsa o kadar cıvığı çıkıyor bu işlerin.bizim milletimizi bliyorsunz..bi kız fazla nişanlı falan kalınca laf ediyorlar genelde hemen.

bencede 1 sene olmalı.Büyük konuşmayayım ama 2 ayda evlenenlere çok şaşırıyorum.Tamam 2 tarafta iyi olabilir ,aşık olunur ama anlaşıp anlaşamayacağını bir ömür geçirip geçiremeyeceğini huyunu suyunu iyice öğrenmeyi 1-2 aya sığdırmak zor bence.Zaten annem izin vermez 1 seneden önce-tatlicadiarzu-

bizim 2 sene sürdü....ama evlenince şunu anladımki 10 senede flört etsekte aynı çatı altına girmeden bi insanı tam anlamıyla tanıyamıyosun ....2 sene flört 1 sene nişanlılık dönemimiz oldu ama evlenince eşimin 40 tane değişik huyunu öğrendim....

gerçekten doğru insan olduğunu anladığın zaman belli bir süre kısıtlaması olmamalı bu bir ayda olabilir senlerde olur

benım ılıskı 4 sene oldu hala sevgılıyı zbundan oteye gıdemıyoruz ama artık cok ıstıyorum cıddı adım atmak ınsallah 2010 ılk aylarında artık bırseyler olacak

birbirinizi iyi tanıyana kadar bence. benim ilişkim 5 yıl sürdü. ama ilk iki yılda okadar iyi tanımıştık ki birbirimizi diğer üç yıl çok güzel geçti. evlendiğimizde birbirimize karşı hiç bir şekilde yabancılık yoktu. sanki uzun süreden beri bir evi paylaşıyormuşuz gibiydi.

Bizim flört dönemimiz toplam 4 aydı. Yeterli mi oldu? bilmiyorum.
Ancak 13 yıllık evliliğimden; ne pişman oldum, ne de keşke dedim.
Bence çok fazla uzatmanın bir anlamı yok. Çünkü evlilik bambaşka
bir paylaşım. Tanıdığınızı düşündüğünüz noktalarda bile farklılıklar çıkabiliyor.
Şöyle bir şey de var, karşı tarafta sizi rahatsız eden bir hareket, davranış
olduğunda belki gözlemlemek adına; bu durum değişirmi, yada o şartlarla
bir ömürboyu o kişiyle yaşayabilrmiyim diye süreyi biraz uzatabilir kişiler.

kişilere, beraber geçirilen zamana göre değişir ama şunu görüyoru çevremdeki aynı eve girmeden birbirini tamamen tanımak çok zor....
bizde 3 yıldır beraberiz ve 4 aydır nişanlıyız ama daha 6. ayda birbirimizi tamamen tanımıştık huy suy bakımından.... inşallah ilerde başka huyları çıkmaz nişanlımın:))

bencede çok uzun tutmamalı
nekadar kısa tutabilirsek tutmaya çalışalım
evli olmakla flört etmek çok farklı çünkü
değişik huyları çıkabiliryor.

aslında flört döneminin belli bi zamanı yok bana göre,
yani en az ya da en çok şu kadar olmalı diye,
çünkü bir insanı % 100 tanımak mümkün değil...
tanıdığınıza inandığınız an,işte bu dediğiniz anda resmiyete bağlanıyor,
zaten kendiliğinden gelişiyor olaylar ...
biz eşimle 1 yıl flört ettik..eşime kalsa 1.ayımızda evlenirdik ama
nedenini bilmediğim bir şekilde uzattım bu zamanı..
kısacası kişiye kişiye göre,ideallere göre değişiyor bu zaman...
sevgiler...

kuzum sen sevgülünle ne kadardır berabersin şakkıdı

merat ettim :jeyyar:

bence ciddiyetlık partnerlerin kendını ne zaman hazır hissederse ozaman olmalı yanı bunun ayı gunu yok die dusunuyorum...
benım mart 2007 çıkmaya basladık,hazıran 2007de kendı aramızda söz yuzuklerımızı taktık .. aslında yine aynı olucaktı ama ablasını bekledık onu everdık 1sne sonra bızımkısı oldu..

2 seneye yakin olmali.. yani hatta daha da fazla olabilir.. ben agirdan almayi seviyorum boyle isleri.. daha emin oluyo insan..

2-3 sene iyi aslında..:1rolleyes:
fazla uzun olunca hem sabırsızlanıyor insan:jeyyar: hem de sıkılıyor artık resmiyet olsun istiyor..:utangac:
ah ah çok isterdim kuşumla 2-3 sene sonunda evlenmiş olmayı ama malesef nerdeyse 5 seneye girdik fisfisfis ve daha 1-2 sene bekleyeceğim gibi görünüyor..kafamçokkarıştı

birbirinizi iyi tanıyana kadar bence. benim ilişkim 5 yıl sürdü. ama ilk iki yılda okadar iyi tanımıştık ki birbirimizi diğer üç yıl çok güzel geçti. evlendiğimizde birbirimize karşı hiç bir şekilde yabancılık yoktu. sanki uzun süreden beri bir evi paylaşıyormuşuz gibiydi.

Darısı basımıza canım insallh senın gibi oluruz bende daha cok beklıcem ama hiç şikayetci degilim yarına cok odaklanmıyorum bugunu yasıyorum biliyorum evlenince belkide hayatım bu kadar neseli olmucak hergün mesjlasamıcaz ama yanımda olcak hep hem istiyorum hem istemıyorum su evlilik denen seyi:)

o kişiden kişiye değişir...
istediğin kadar flört et ama aynı çatı altına girmeden tam tanıyamazsın bunuda bil...

Back
X