İdrar da gebelik testi

eshappy13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2022
1
1
1
33
Merhabalar. İlişkiden 8 gün sonra idrarda gebelik testi yaptım. Tek çizgi çıktı ama göğüslerim daha fazla hassaslaştı ve büyüyor gibi. Arada kasık ağrım oluyor. Gebe olabilir miyim ?

20220514_090608.webp
kizlar ne olur bana yardimci olun adetime 6 gun var ve dayanamiyip erken gebelik testi yaotim.Yapmaz hayalet bi cizgi belirdi boyle ne olur cok heycanliyim heveslenmek de istemiyorum ama siz bana bisey diyin lutfen

Evet daha once bi kac hayal kirikliğim oldugu icin hemen kana kosmak istemedim. O yzuden burdan fikir almak istedim belki ben yanlis anliyorumdur diye
Ben de çizgiyi gördüm. Başka markalar deneyin 2 gün daha beklehip testi tekrarlayın isterseniz. 😬 ama tüm bunlar daha zor kan vermekten 😬

Eki Görüntüle 3065610 kizlar ne olur bana yardimci olun adetime 6 gun var ve dayanamiyip erken gebelik testi yaotim.Yapmaz hayalet bi cizgi belirdi boyle ne olur cok heycanliyim heveslenmek de istemiyorum ama siz bana bisey diyin lutfen
kan verirseniz en doğru sonucu alırsınız hem de stres yapıp vücut dengenizi bozmayın.:)

Ben de çizgiyi gördüm. Başka markalar deneyin 2 gün daha beklehip testi tekrarlayın isterseniz. 😬 ama tüm bunlar daha zor kan vermekten 😬
Ayyy gördünüz mü siz de😄 saolun 🙏🏻ben hayal goruyorum diyordum. Inanin artik ben de bilmiyorum ne yapacagimi. Sanirim dediginiz gibi p tesi kan vericem en iyisi ama yine hayal kirikliği yaşamam insallah o cok uzucu bisey cunku.

Ayyy gördünüz mü siz de😄 saolun 🙏🏻ben hayal goruyorum diyordum. Inanin artik ben de bilmiyorum ne yapacagimi. Sanirim dediginiz gibi p tesi kan vericem en iyisi ama yine hayal kirikliği yaşamam insallah o cok uzucu bisey cunku.
Inşallah bebeģiniz siziedir 🍀

Eki Görüntüle 3065610 kizlar ne olur bana yardimci olun adetime 6 gun var ve dayanamiyip erken gebelik testi yaotim.Yapmaz hayalet bi cizgi belirdi boyle ne olur cok heycanliyim heveslenmek de istemiyorum ama siz bana bisey diyin lutfen
Reglin gecikince git kan ver . Ben reglden 9 gün vnce kan verdim hamile değilsin dediler sonra lekelenmem oldu regl 3 gün geçti kan verdim 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Ve ben ilk günden itibüren hissettim gebeliği . Heveslenme ama takibide bırakma. 6 tane kaset tast yaptım reglye kadar hepsi hafif kırmızıydı🫠

Reglin gecikince git kan ver . Ben reglden 9 gün vnce kan verdim hamile değilsin dediler sonra lekelenmem oldu regl 3 gün geçti kan verdim 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Ve ben ilk günden itibüren hissettim gebeliği . Heveslenme ama takibide bırakma. 6 tane kaset tast yaptım reglye kadar hepsi hafif kırmızıydı🫠
Yaaa ayy insan ister istemes hevesleniyor ne yalan söyliyim🙈 Ben de adetimin gecikmesini bekliyorum hemen kan vericem bakalim ne cikicak

Nasıl hissettiniz 🥰 hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğinizi ♥️

Merhaba benimde reglim 2 gün gecikti dün olmam gerekiyordu yani hep düzenlidir reglilerim 28 29 günde ve 3 4 gün önceden hafif hafif kasıklarında ağrı olurdu takvime göre de hep günümde olurdum bu ay sadece göğüslerim ağrıyor uçları sızlıyor ilk defa gecikti birde 6 aydır deniyoruz dünde test yaprım negatif çok erken mi yaptım sizce umut etmekten yoruldum çok zor bir süreç rabbim in nasip ettiği bir zman var elbette ki ama işte elife değil 1 sene 3 aydır evliyim bu arada.

Back
X