- 15 Temmuz 2016
- 56
- 27
- 8
Merhaba tecrübeli anneler.3 yaşında bir kızım var geçtiğimiz yaz tuvalet egitimine başladık ve bir hafta dolmadan gayet güzel öğrendi hiç zorlanmadık çok şükür.Ama gelgelelim şu havalar soğumaya başladığından bu yana ,yani yaklaşık bir aydır her çişe gitmede kilodunda muhakkak idrar damlası oluyor hatta ıslaklık tayta da geçmiş oluyor ve sanki altına tamamen kaçırmış gibi her seferinde degistirmek zorunda kalıyorum.Acaba enfeksiyon mu oldu diye birsürü test de yaptırdık ama temiz çıktı çok şükür.Üşüyor desem,özellikle ayağını sürekli sıcak tutuyorum yataktan kalkınca ilk işimiz panduf giymek ev de soğuk değil.Hersey çok güzelken neden böyle oldu bir türlü anlam veremedim.Ödüllendirme metodunu da denedim her kuru kilotta lavabodaki kapının arkasına sevdiği stickerlerdan bir tane yapıştırma hakkı verdim ama o da çok başarılı oldu diyemem.Benim üzüldüğümü görünce o da çok üzülüyor, her çişte daha kilodunu indirmeden anne ıslanmış mı diyor tedirginlikle,o zaman hiç kıyamıyorum arada oyuna dalıp yapsa anlıycam ama günde 6-7 kez her seferinde aynı şey olması beni oldukça üzüyor ne olur bu konuda yardım edin bana tecrübeli anneler kızmıyorum gayet güzel yaklaşıyorum olabilir kızım bazen, normal diyorum ama artık sabrım da tükeniyor