L lenaa1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2025 13 1 1 28 Pazartesi 11:59 Konu Sahibi Konu Sahibi lenaa1 #1 Merhaba, bazen ilişkiye girdikten bi iki gün sonra idrar enfeksiyonu oluyorum genelikle bu bosalmadigim zamanlarda oluyor sanki. Ama bu sefer hafif kan da var. Suan is yerinde tuvaletten cikamiyorum bunu ayni durumu yasayan var mi?
Merhaba, bazen ilişkiye girdikten bi iki gün sonra idrar enfeksiyonu oluyorum genelikle bu bosalmadigim zamanlarda oluyor sanki. Ama bu sefer hafif kan da var. Suan is yerinde tuvaletten cikamiyorum bunu ayni durumu yasayan var mi?
process Nirvana Kayıtlı Üye 17 Şubat 2015 8.948 24.827 548 Pazartesi 12:00 Konu Sahibi Konu Sahibi lenaa1 #2 İlişkiye girdiğiniz kişinin kişisel temizliğini sorgulayın ve bol su tüketin su sağlıktır.
L lenaa1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2025 13 1 1 28 Pazartesi 12:02 Konu Sahibi Konu Sahibi lenaa1 #3 process .!.: İlişkiye girdiğiniz kişinin kişisel temizliğini sorgulayın ve bol su tüketin su sağlıktır. Genişletmek için tıkla... Korunurken de oluyor
process .!.: İlişkiye girdiğiniz kişinin kişisel temizliğini sorgulayın ve bol su tüketin su sağlıktır. Genişletmek için tıkla... Korunurken de oluyor
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 12.201 8.502 448 36 istanbul Dün 14:03 Konu Sahibi Konu Sahibi lenaa1 #4 lenaa1 .!.: Korunurken de oluyor Genişletmek için tıkla... zaten vardır tam anlamıyla geçmemiştir ilişkiye girdiğiniz kişide enfeksiyon için tedavi olmalı ve temizlik önemli erkek içinde
lenaa1 .!.: Korunurken de oluyor Genişletmek için tıkla... zaten vardır tam anlamıyla geçmemiştir ilişkiye girdiğiniz kişide enfeksiyon için tedavi olmalı ve temizlik önemli erkek içinde