ayyy gecmis olsun abla insallah ilac fayda eder de bunlars gerek kalmazGeçmiş olsun canım.Bende idrar yollarında intihp vardı ve bu durumda sürekli akıntım oluyor. Akıntım paşa dahi idrar kacirdigimda koku oluyordu hemen. Dahileyeye baktirmaniz lazım. Benim +3lerde çıkmıştı çok yüksek derecedeydi hatta bu yüzden hastanede 1 ay ilaçlı tedavi gördüm. Yemene ve icmene çok dikkat etmen lazım. Bol bol su icmen lazım.
İnşallah tabi canım ama bol bol su içmeyi sakına ihmal etmeayyy gecmis olsun abla insallah ilac fayda eder de bunlars gerek kalmaz
geçmiş olsun cnm ilaçlarını düzenli kullan bol bol su iç pamuklu iç çamaşırı giyin birde çamaşırını gün içinde değiştir inşallah biran önce saglina kavuşursunGeçmiş olsun canım.Bende idrar yollarında intihp vardı ve bu durumda sürekli akıntım oluyor. Akıntım paşa dahi idrar kacirdigimda koku oluyordu hemen. Dahileyeye baktirmaniz lazım. Benim +3lerde çıkmıştı çok yüksek derecedeydi hatta bu yüzden hastanede 1 ay ilaçlı tedavi gördüm. Yemene ve icmene çok dikkat etmen lazım. Bol bol su icmen lazım.
Bir üroloji doktoruna gidersen daha iyi sonuç alırsın. Ertelemeden git şikayetlerini güzelce anlat.sitedeki herkes benden yasca buyuktur biliyorum ben daha 17 yasindayim ve 2 senedir idrar kaciriyorum tuvaletteyken yanma agrim falan yok sadece idrar kacirma tuvaletim gelse gidicem ama gelmiyor bi bakiyorjm ic camasirim cok islanmis kokuyor bir de oturdugum yere geciyor islaklik hic rahat degilim baska bir hastaliktsn dolayi kan ve idrar tahlili olmustum idrarda maya mantar yuksek cikti virusten dolayi kadin hastaliklari doktorunada gidemedik bugun saglik ocagi doktoru tahlillere bakti zolax ve hippurin verdi bakalim fayda edicek mi sizin dusunceleriniz ne bu konuda nasilsa benden daha tecrubeli yasca buyuksunuz sizce enfeksiyon mu var ilaclar fayda eder mi
geçmiş olsun cnm ilaçlarını düzenli kullan bol bol su iç pamuklu iç çamaşırı giyin birde çamaşırını gün içinde değiştir inşallah biran önce saglina kavuşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?