• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar kaçırmak

derin2789

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2025
50
3
1
23
Mast yaparken idrar kaçırmak neden olur 2 kere haptım ve ikisinde de kaçırdım ayrıca tuvalletim de yoktu daha önce böyle birşey hiç başıma gelmemişti

Mast yaparken idrar kaçırmak neden olur 2 kere haptım ve ikisinde de kaçırdım ayrıca tuvalletim de yoktu daha önce böyle birşey hiç başıma gelmemişti
Mastürbasyon sırasında idrar kaçırmak bazı kişilerde nadir de olsa görülebilen bir durumdur ve birkaç farklı sebebi olabilir:

1. Pelvik taban kaslarının zayıflığı: Bu kaslar hem mesaneyi hem de genital organları kontrol eder. Gebelik, doğum, yaş, bazı tıbbi durumlar veya daha önce yaşanmış zor doğumlar bu kasları zayıflatabilir. Bu da ani kasılmalar sırasında (orgazm gibi) idrar kaçırmaya neden olabilir.
  2. Stres tipi idrar kaçırma: Gülme, öksürme, hapşırma ya da karın içi basıncının arttığı durumlarda idrar kaçırmaya verilen isimdir. Mastürbasyon sırasında da benzer bir durum yaşanabilir.
  3. Aşırı aktif mesane: Mesane kaslarının istemsiz kasılması sonucu ani idrara çıkma ihtiyacı oluşur ve bu durum bazen idrar kaçırmaya yol açabilir. Cinsel uyarı bu kasılmaları tetikleyebiliyor olabilir.
  4. İdrar yolu enfeksiyonları veya başka tıbbi durumlar: Eğer sık idrara çıkma, yanma gibi başka belirtiler de varsa, altta yatan enfeksiyon ya da nörolojik bir neden olabilir.

Eğer bu durum sık oluyorsa, can sıkıyorsa ya da başka belirtiler eşlik ediyorsa (yanma, acı, sürekli idrara çıkma hissi gibi), bir üroloji ya da kadın hastalıkları ve doğum uzmanına görünmen faydalı olur.

Back