İdrar kokusu hamilemiyim

aylanurfast

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2023
10
1
1
27
Yumurtlama dönemindeyim ilk ilişkimin üstünden bir hafta geçti ama idrarımda dünden beri iğrenç bir koku almaya başladım hamilelik belirtisi olabilir mi

Olabilir . Benim oyle oldu kendimden tiksinmistim ama hamile olabilirim demistim . Cok tuhaf bir kokuydu . Sonra hamile oldugumu ogrendikten sonra duymadim kokuyu hadii bakalim hayirlisi olsun

Yumurtlama dönemindeyim ilk ilişkimin üstünden bir hafta geçti ama idrarımda dünden beri iğrenç bir koku almaya başladım hamilelik belirtisi olabilir mi
Daha 1 hafta geçmiş çok erken. Direkt olarak bu bi belirti sayılmaz. Suyu az içmiş de olabilirsiniz. Bekleyin biraz daha

Olabilir . Benim oyle oldu kendimden tiksinmistim ama hamile olabilirim demistim . Cok tuhaf bir kokuydu . Sonra hamile oldugumu ogrendikten sonra duymadim kokuyu hadii bakalim hayirlisi olsun
Canım şimdide göğüs ucumda ağrı yanma var dokununca bastırınca acıyor adetime 8 gün kaldı bu belirti başladı dünden beri sadece göğüs ucum normalde adetime yakın göğsüm ağrırdı acaba hamilelik belirtisi olabilirmi

Bilmiyorum ama rahat olun ve vucudunuzu cok dinlemeyin. Stres yapiyorsunuz . Sadece bekleyin . hayirlisi . ALLAH kalbinize gore versin insallah

Adetine az kalmış anladığım kadarıyla test yapsan çıkar:) yaptın mı ya da?

kızlar adetime 4 gün var bugün adet sancısıyla uyandım sanki adet olacakmışım gibi ama olmadım ara ara geliyor böyle ve bugün ağzıma sabun tadı geldi ne yesem sanki sabun meme uçlarımda ağrıyor dokununca beklemedeyim sizce hamilelik olabilirmi

Merhaba adet oldunuz mu, benimde sizin gibi 8 gun kala idrarım kokmaya basladı. Ve çok su ıcen bırıyım alakası yok yani. Ve aşırı fark edılır bır koku yani o kadar keskin ki ilaç gibi kokuyor. Pepap uygulamasına gore 3 gün regl gecıktı yarın test almayı dusunuyorum bakalım

Yani bir de enfeksiyon olsa bende en azından; afedersınız ön tarafım çok ağrır ,idrar yaparken canım acır. Genelde bu olur. 11 gundur kokması ılgınc yani

Yani bir de enfeksiyon olsa bende en azından; afedersınız ön tarafım çok ağrır ,idrar yaparken canım acır. Genelde bu olur. 11 gundur kokması ılgınc yani
Sanki benimde su sıralar idrarım kokuyor ve sarı renk su içiyorum kaşıntım vs de yok sol kasigim batiyor rahmim agriyor gibi 2 6 şubat arasi reglm var hsg cektirmistim aralikta, suan kan versem cikar mi gebelik varsa bile

Sanki benimde su sıralar idrarım kokuyor ve sarı renk su içiyorum kaşıntım vs de yok sol kasigim batiyor rahmim agriyor gibi 2 6 şubat arasi reglm var hsg cektirmistim aralikta, suan kan versem cikar mi gebelik varsa bile
Çıkabılır bence benımde çıkar aslında ama ben oncesınde kımyasa gecırdım. öncesınde öğrenmıştım uzulmuştum sonrasında . Şimdi 3 gun gectı ,yarın kaset test alıcam bakalım kısmet . Hayırlısı olur inşallah

Adet oldunuz mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…