A aleynaaa_ Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2023 192 47 18 24 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aleynaaa_ #1 Merhaba ben 12 haftalık hamileyim çok ağrılarım oluyor doktor idrar vermemi istedi sonuçlardan anlayan varsa bakabilir mi rica ediyorum
Merhaba ben 12 haftalık hamileyim çok ağrılarım oluyor doktor idrar vermemi istedi sonuçlardan anlayan varsa bakabilir mi rica ediyorum
MissBluee ⭐️ Kayıtlı Üye 21 Şubat 2025 965 678 18 24 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aleynaaa_ #2 Enfeksiyon çıkmış üreme de olmuş antibiyotik yazar diye düşünüyorum geçmiş olsun ihmal etmeyin ilaçları kullanıp bol bol su için
Enfeksiyon çıkmış üreme de olmuş antibiyotik yazar diye düşünüyorum geçmiş olsun ihmal etmeyin ilaçları kullanıp bol bol su için
A aleynaaa_ Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2023 192 47 18 24 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aleynaaa_ #3 Firdevshanimm .!.: Enfeksiyon çıkmış üreme de olmuş antibiyotik yazar diye düşünüyorum geçmiş olsun ihmal etmeyin ilaçları kullanıp bol bol su için Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Firdevshanimm .!.: Enfeksiyon çıkmış üreme de olmuş antibiyotik yazar diye düşünüyorum geçmiş olsun ihmal etmeyin ilaçları kullanıp bol bol su için Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim