Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım varsada nadir bir durumdur. Geç döllenme değilse adet gecikmeden bile çıkıyor idrarda…Yarın gideceğim, acaba idrarda negatif kanda pozitif çıkan var mıdır ?
ben iliskiden sonraki 12. gun idrar yaptim negatif idrar 17. gunde yapin diyorlarÇok heveslenmiştim bende, göğüslerimde de biraz değişiklik var gibi. Belli ki psikolojik oldu![]()
Şu an adetim 5 gün gecikti herhangi bi adet belirtisi de yok bi tek koyu kahve lekelenmem oluyor. Biraz daha bekleyeyim o zamanben iliskiden sonraki 12. gun idrar yaptim negatif idrar 17. gunde yapin diyorlar
yumurtlama gununu biliyor musunŞu an adetim 5 gün gecikti herhangi bi adet belirtisi de yok bi tek koyu kahve lekelenmem oluyor. Biraz daha bekleyeyim o zaman
Canım bende başka hoc belirtim yokken koyu kahve lekelenme ile anlamıştım. Uygulamalar yanlış olabiliyor belki geç döllenme vardır biraz daha bekle benceŞu an adetim 5 gün gecikti herhangi bi adet belirtisi de yok bi tek koyu kahve lekelenmem oluyor. Biraz daha bekleyeyim o zaman
Kanda mı hamile olduğun çıktı canım yoksa idrar da yaptın mıCanım bende başka hoc belirtim yokken koyu kahve lekelenme ile anlamıştım. Uygulamalar yanlış olabiliyor belki geç döllenme vardır biraz daha bekle bence
Selam hamilemisin?Yarın gideceğim, acaba idrarda negatif kanda pozitif çıkan var mıdır ?
Merhaba hayır değilimSelam hamilemisin?