İdrar pozitif , kan negatif. Hamile değil miyim ?

aynuska

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2021
3
0
1
42
Arkadaşlar merhaba ,
10 Mayıs da regl oldum , 15 Mayıs da normal şekilde bitti. Ama her zaman ki gibi coşkulu değildi. Sonrasında mide bulantısı karın ağrısı ve hatta çocuklarımı severken göğsümden süt geldi :/ tam 4 tane idrar testi yaptım hepsi pozitif ( ek’te ). Sağlık ocağında dün test verdim 0,2 çıktı. Doktor negatif çıkmış hormonlarında sorun var dedi. Anlamadığım sorun varsa yani hormon yükseldiyse kan da neden yükselmedi. Bu durumda hamile olma ihtimalim var mı ?

Eklentiler

• 243C2822-BDB4-4EF8-8B73-AC4EEF243E46.webp
    243C2822-BDB4-4EF8-8B73-AC4EEF243E46.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 144
Yumurtlama testleri her daim cift cizgi cikar. Bunda onemli olan ennn koyu çift çizgiyi bulmak. O zaman Yumurtlama olmuş demek olur. O gunler degerlendirilir. Vücutta her daim var olan lh hormonunu ölçtüğü için de hep çift çizgi verir.
Hamilelik icin hcg yazan testleri kullanmaniz gerek.

Aaa çok teşekkürler. Surelab diye bir markaydı. Netten sipariş etmiştim. İçeriğin de iki çizgiyse gebesiniz falan yazılı kağıdı görünce üzerine düşmedim

Arkadaşlar merhaba ,
10 Mayıs da regl oldum , 15 Mayıs da normal şekilde bitti. Ama her zaman ki gibi coşkulu değildi. Sonrasında mide bulantısı karın ağrısı ve hatta çocuklarımı severken göğsümden süt geldi :/ tam 4 tane idrar testi yaptım hepsi pozitif ( ek’te ). Sağlık ocağında dün test verdim 0,2 çıktı. Doktor negatif çıkmış hormonlarında sorun var dedi. Anlamadığım sorun varsa yani hormon yükseldiyse kan da neden yükselmedi. Bu durumda hamile olma ihtimalim var mı ?
Lh yazıyor testinizde. Yumurtlama testi bunlar arkadaşın dediği gibi. Korkulacak birşey yoktur insallah. Siz doktora gebelik pozitif çıkıyor deyince öyle demiştir diye düşünüyorum.

Aaa çok teşekkürler. Surelab diye bir markaydı. Netten sipariş etmiştim. İçeriğin de iki çizgiyse gebesiniz falan yazılı kağıdı görünce üzerine düşmedim
Hemen 1 yildiz verin bence. Cok büyük hata bu. Bilmediginiz bir konuda resmen sizin hayal kırıklığına ugramaniza sebep olmuş. Ben olsam cok üzülürdüm.

Göğüsten süt geldiyse doktora soyleyin bence bunu. Bunun da hormonal olduğunu hatirliyorum.

Doktora söyledim hormonlarınla alakalı dedi. Kadın doğum doktoruna gitmemi söyledi. İnşallah en kısa zamanda gideceğim. Ama bu yaptğım testleri de yaşadığım stresi de hiççç unutmam 🙈

Back
X