Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yanlış çıkmış kan kesimdirMerhaba arkadaşlar adetime bir hafta var erken sonuçlu idrar testi pozitif çıktı peşine kan tahlili verdim hemen 1,20 negatif sonuç çıktı sizce gebelik var da başında olduğu için mi kanda çıkmadı yoksa test mi yanlıştı yardımcı olur musunuz![]()
Maalesef ben çok yaşadım yalancı pozitif test hangi markaKızlar banada bir akıl verin kafamda kurmaktan delirdim. 4 Temmuz rehl 1. Günümdü adet olmadım gebelik ihtimalide vardı Salı günü ilk idrarla test yaptım pozitif çıktı fotoğrafı atıyorum altta . Akşam kan verdim 1.20 çıktı beta kafam karıştı hala adet olmadım 4 gün geciktim acaba benzer bir durum yaşayan var mı
Adetiniz 1 hafta daha gecikirse bi daha kan testi yaptırırsınız. Geç döllenme de yaşıyor olabilirsiniz ama idrar testi yalancı pozitif ya da pozitifken negatif çıkabilir. Kan testi kesindir. Bu durumda şu an negatif.Kızlar banada bir akıl verin kafamda kurmaktan delirdim. 4 Temmuz rehl 1. Günümdü adet olmadım gebelik ihtimalide vardı Salı günü ilk idrarla test yaptım pozitif çıktı fotoğrafı atıyorum altta . Akşam kan verdim 1.20 çıktı beta kafam karıştı hala adet olmadım 4 gün geciktim acaba benzer bir durum yaşayan var mı
Days doctor marka erken gebelik testi. Ya bir de benim tam yumurtlama haftamda 2 gün bile değil hani böyle çok hafif kahverengi leke geldi anlamadım noluyor Araf’ta kaldımMaalesef ben çok yaşadım yalancı pozitif test hangi marka
Adetiniz 1 hafta daha gecikirse bi daha kan testi yaptırırsınız. Geç döllenme de yaşıyor olabilirsiniz ama idrar testi yalancı pozitif ya da pozitifken negatif çıkabilir. Kan testi kesindir. Bu durumda şu
Bende öyle düşünüyorum ama burada bu şekilde olup bekledikten sonra güzel haber aldık yazanlar olmuş oyüzden kafam karıştıAdetiniz 1 hafta daha gecikirse bi daha kan testi yaptırırsınız. Geç döllenme de yaşıyor olabilirsiniz ama idrar testi yalancı pozitif ya da pozitifken negatif çıkabilir. Kan testi kesindir. Bu durumda şu an negatif.
Geç döllenme yaşıyor olabilirsiniz. Kanda pozitif olmayan test idrarda gerçek pozitif çıkamaz. Kanda daha erken fark edilir çünkü. Yani şu anki negatif görüntü kesin ama şu an 14 haftalık hamileyim ben gecikmenin 13. Gününden önce sürekli negatif gördüm idrar testinde. Bu süreçte yalancı pozitifte görebilirdim test bozuk olsaydı. Sonra da 17 değerle öğrendim idrar testi varla yok arası bi çizgiydi. O yüzden Adetiniz geciktiği sürece başka bi etken yoksa her zaman gebelik ihtimali var.Bende öyle düşünüyorum ama burada bu şekilde olup bekledikten sonra güzel haber aldık yazanlar olmuş oyüzden kafam karıştı
Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallahGeç döllenme yaşıyor olabilirsiniz. Kanda pozitif olmayan test idrarda gerçek pozitif çıkamaz. Kanda daha erken fark edilir çünkü. Yani şu anki negatif görüntü kesin ama şu an 14 haftalık hamileyim ben gecikmenin 13. Gününden önce sürekli negatif gördüm idrar testinde. Bu süreçte yalancı pozitifte görebilirdim test bozuk olsaydı. Sonra da 17 değerle öğrendim idrar testi varla yok arası bi çizgiydi. O yüzden Adetiniz geciktiği sürece başka bi etken yoksa her zaman gebelik ihtimali var.
Valla ben zaten düzensiz diye sallıyodum 1 erken oluyodum 1 geç, 1 haftadan sonra tutulmaya başladımSağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallahbir de kasıklarımda batma hissi oluşuyor . 5 yaşında bir oğlum var ona hamile kaldığımda da buna benzer kasık batmaları yaşıyordum fakat kanda hemen belli olmuştu , ya hepsi psikolojik ya da bir şeyler oluyor ama ne oluyor ahahah ay artık kendime gülüyorum ya gerçekten. Çok teşekkür ederim yanıtladığın için
![]()
Düzensizlik bende de aynı şekilde ama işte insanın içine bir şüphe düşüyor neyse bekleyeyim birkaç gün daha hayırlısı bakalımValla ben zaten düzensiz diye sallıyodum 1 erken oluyodum 1 geç, 1 haftadan sonra tutulmaya başladımvalla bu gebelik öncekine hiç benzemiyor benimde nerdeyse 3 yaşında bi oğlum var. Her şey bambaşka önceki hiç hamilelik değilmiş sanki dibine kadar yaşıyorum şu an.
O batmalar sonuna kadar oluyor zaten
O yalancı pozitif maalesef 2 kere yanıltıDays doctor marka erken gebelik testi. Ya bir de benim tam yumurtlama haftamda 2 gün bile değil hani böyle çok hafif kahverengi leke geldi anlamadım noluyor Araf’ta kaldım
Testlerle kafa yorma bence kan ver yada awoxla dene kuruma çıkarmazBanada yardımcı olurmusunuz benim reglim 3 gün geçti mide bulantım ve göğüslerimde ağrı var normalde döngüm 32 gün hiç şaşmadı şu zamana kadar dün kan testi yaptırdım beta hcg 2 çıktı ama bugün hala gelmedi reglim şeffaf akıntı var
Kan’da bazen hatalı olabiliyor bir arkadaşım adeti geciktiği için kan verdi çıkmadı biraz daha bekledi adet görmedi ultrason ile baktı doktor kese yok birşey yok dedi ama hamile çıktı bu hafta doğuracak inşallahTest hatali demekki cunku kan hatali olamaz. Yine de 2-3 gun regl gecikmeniz varsa tekrar kan verin.
Benim ilk kan testim 0.5 çıktı 14 gün sonra 2bin küsürle hamile olduğumu öğrendim yani bekleyip tekrarlamanızı öneririm ilk idrar testim de silik çıkmıştı kan negati
Acaba geç döllenme mi okuyor o yüzden mi çıkmıyor ilk baştaKan’da bazen hatalı olabiliyor bir arkadaşım adeti geciktiği için kan verdi çıkmadı biraz daha bekledi adet görmedi ultrason ile baktı doktor kese yok birşey yok dedi ama hamile çıktı bu hafta doğuracak inşallah
Olabilir bence de büyük ihtimalle öyledirAcaba geç döllenme mi okuyor o yüzden mi çıkmıyor ilk başta
İnşallah öyledir çünkü istiyorum 2. Çocuğu ve neredeyse 2 senedir deniyoruz hiçbir sorun olmamasına rağmen olmuyor bu da zamanla canımı sıkıyorOlabilir bence de büyük ihtimalle öyledir