- 26 Kasım 2018
- 217
- 66
- 48
- 37
- Konu Sahibi Nermin3419
Kızlar selam en son renglim 23 temmuzda ve normaldede rengli döngüm 28 . 29 günde bir oluyorum ama bu ay 6 günüm geçti ve vajinamda beyaz akıntı ve rahimim ıslak gibi hissediyorum diyorum tamam olucam herhalde adet ama lavobaya gidiyorum hiç bir şey yok ve bunlar 5 gündür felan var ben ama dün bebe time diye bir idrar kaseti aldım eczaneden sabah ilk idrarla yaptım sonucum negatifti...
ama bende halsizlik ve akşamları yorgunluk ve uyku isteği oluyor adetten kaç gün sonra idrar tahlili yapılmalı buarada kasık bel ağrımda yok ama oturduğum zaman kanepeye kasıklarımda sanki basınç hissediyorum normalde 6 gün felan geçmezdi tam tersi bir iki gün öne atardı sizce bunlar gebelik belirtisimi ?Yoksa adetmi ? Yoksa kan tahilimi en güvenilir buarada eşim korunuyor prezervatifle ama kalma şansım varmı burda da takılmıyor değilim...!
ama bende halsizlik ve akşamları yorgunluk ve uyku isteği oluyor adetten kaç gün sonra idrar tahlili yapılmalı buarada kasık bel ağrımda yok ama oturduğum zaman kanepeye kasıklarımda sanki basınç hissediyorum normalde 6 gün felan geçmezdi tam tersi bir iki gün öne atardı sizce bunlar gebelik belirtisimi ?Yoksa adetmi ? Yoksa kan tahilimi en güvenilir buarada eşim korunuyor prezervatifle ama kalma şansım varmı burda da takılmıyor değilim...!