Gebeliğe Hazırlık İdrar tahlili bakar mısınız gebeyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

NadirCicek01

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
1.023
370
123
Doktora bir türlü gösteremedim sonucu önceki sonucumda da bakteri 600lerde bişey çıkmıştı zaten sizce zararlı mı bişey olur mu korkuyorum biraz 😔

Eklentiler

• 93360D10-A435-40DB-8A45-B2DF32D41114.webp
    93360D10-A435-40DB-8A45-B2DF32D41114.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 364
Doktora bir türlü gösteremedim sonucu önceki sonucumda da bakteri 600lerde bişey çıkmıştı zaten sizce zararlı mı bişey olur mu korkuyorum biraz 😔
Evet bakteri uremesi olmuş canım. Gebeliğe zarar vermeyen antibiyotik verir korkma. Bol su iç anca öyle atlatırsin

Şu an bakteri görünüyor canım. Ama dediğim gibi erik limon bunlar idrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyor. İdrar yolu enfeksiyonu bol su içerek atılır
Bol bol da su içiyorum gerçekten gittiğimde doktora soruyum kasık ağrım felanda çok olmuyor

yazım yanlışı olmuş biraz ondan yanlış anladık, sanmyorum olacagını ama ayaklarını ve belini lütfwn sıcak tut şu an bende yaşıyorum idrar sorunu gerçekteb berbat bir şey karnıda da sıcak su torbsı koy canım geçmiş olsun

yazım yanlışı olmuş biraz ondan yanlış anladık, sanmyorum olacagını ama ayaklarını ve belini lütfwn sıcak tut şu an bende yaşıyorum idrar sorunu gerçekteb berbat bir şey karnıda da sıcak su torbsı koy canım geçmiş olsun
Siz kaç haftalıksınız 🥰 ne zamandır var bu enfeksiyon

Back
X