- 8 Nisan 2018
- 1.023
- 370
- 123
- Konu Sahibi NadirCicek01
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar tahlilinde gebelik belli oluyor mu ilk defa duydumDoktora bir türlü gösteremedim sonucu önceki sonucumda da bakteri 600lerde bişey çıkmıştı zaten sizce zararlı mı bişey olur mu korkuyorum biraz![]()
Yanlış anladınız galiba ben gebeyim zaten bu idrar tahlilim sonuçlarımda sıkıntı varmı diye sordum.İdrar tahlilinde gebelik belli oluyor mu ilk defa duydum![]()
Pardon evet dikkatli okumamışımYanlış anladınız galiba ben gebeyim zaten bu idrar tahlilim sonuçlarımda sıkıntı varmı diye sordum.
Evet bakteri uremesi olmuş canım. Gebeliğe zarar vermeyen antibiyotik verir korkma. Bol su iç anca öyle atlatırsinDoktora bir türlü gösteremedim sonucu önceki sonucumda da bakteri 600lerde bişey çıkmıştı zaten sizce zararlı mı bişey olur mu korkuyorum biraz![]()
Önceki sonucumda doktor bişey yok demişti kafam karıştıEvet bakteri uremesi olmuş canım. Gebeliğe zarar vermeyen antibiyotik verir korkma. Bol su iç anca öyle atlatırsin
Şu an bakteri görünüyor canım. Ama dediğim gibi erik limon bunlar idrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyor. İdrar yolu enfeksiyonu bol su içerek atılırÖnceki sonucumda doktor bişey yok demişti kafam karıştı
Bol bol da su içiyorum gerçekten gittiğimde doktora soruyum kasık ağrım felanda çok olmuyorŞu an bakteri görünüyor canım. Ama dediğim gibi erik limon bunlar idrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyor. İdrar yolu enfeksiyonu bol su içerek atılır
İyi canım inşallah sorun yokturBol bol da su içiyorum gerçekten gittiğimde doktora soruyum kasık ağrım felanda çok olmuyor
Siz kaç haftalıksınızyazım yanlışı olmuş biraz ondan yanlış anladık, sanmyorum olacagını ama ayaklarını ve belini lütfwn sıcak tut şu an bende yaşıyorum idrar sorunu gerçekteb berbat bir şey karnıda da sıcak su torbsı koy canım geçmiş olsun
hamile değilim canm 2 ay önce düşük yaptım enfeksiyon sürekli oluyor bendeSiz kaç haftalıksınızne zamandır var bu enfeksiyon
Kusura bakmayın bilmiyorum geçmiş olsun vardır bunda da bir hayırhamile değilim canm 2 ay önce düşük yaptım enfeksiyon sürekli oluyor bende