Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ilaçlarımı aldım zamanında ama pek bi değişiklik olmadı. yalnız bende izleri vardı bi de esas sorun sistit! antibiyotikler fayda etmedi, idrar testlerim hep kötü çıkıyor. bende doğal yöntemlerle tedaviye geçtim. doktorum itiraz etmiyor. kendisiyle danışıp içtim yani.
şifali bitki çayları içiyorum normale dönüyor, bırakınca tekrar başlıyor böyle bi durumdayım yani.
ama etkisi oluyor mu oluyor. antibiyotiklerden daha etkili.
kuşburnu+ misir püskülü + kızılcık otu (Polygonum) demlemesi içiyorum.
ya da eczaneden urotea alıp demleye bilirsiniz. ben tadını sevmediğim için evde kendim yapıp içiyorum.
benim ilk bebeğimde +1 protein çıkıyordu. preeklampsi olmuşum. ciddi bir sorun acil tedavi gerekiyor diye biliyorum. doktor bana antibiyotik vermişti. ben bebeğimi kaybettim. karnımda ölmüştü. inşallah siz atlatırsınız.
benim ilk bebeğimde +1 protein çıkıyordu. preeklampsi olmuşum. ciddi bir sorun acil tedavi gerekiyor diye biliyorum. doktor bana antibiyotik vermişti. ben bebeğimi kaybettim. karnımda ölmüştü. inşallah siz atlatırsınız.
Benimde sonuclarda idrarda protein var olarak gösteriyo ama doktor hic bisey demedi, o zaman 8+4 düm, belki cok düsük seviyede oldugu icin bisey demedi, yoksa önemsemedi mi acaba :/