• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar testi bakar mısınız

ece1982

allahım sen koru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2008
985
0
96
Diğer
arkadaşlar ben tüp bebek yaptırdım bugün 10. günüm.8.9.10. günler idar testi yaptım hepsinde ilk dakikalarda belli belirsiz gölge çıktı ama bunlar hep 4 saat sonra ince pembe çizgi oldu.gün gün pembe çizginin daha koyulaşması gerekmez miydi?

Son düzenleme:
canim genelde çogul gebeliklerde ikinci çizgi çikiyo sanirim silik bi sekilde.eger çok silikte gördüysen pzitif olabilir.

eger gebelik olmasaydi oldur allah cikmazdi bende 8.gunumdemi yapsam tamda babalr gunune geliyo belirtin varmi

gülencim nasilsin hayatim.nasil gidiyo bakalim.belirtilere çok takilma.gününü bekle canim.çünkü gününden önceki testler yaniltiyo.hamilesindir idrara yansimaz.bende 9.günümde yapmistim idrar negatif çikmisti.moralim bozulmustu çok.sonra 12.günümde kanda pozitif çikmisti.

sagolun kızlar ya bu çok sancılı bi süreçmiş.gülencim sen sakın yapma kafan karışmasın.her testte pembe çizgi bariz bişekilde çıkıyo ama 4 saat sonra felan.ondan önce hep gölge gibi varla yok arası.bide kafama takılan hergeçen gün daha erken pembeleşmesi gerekmez mi

Çatlatma iğnesinin etkisi bugüne kadar kalmaz...Allahın izniyle hamilesin canım...Allah tamamına erdirsin...

bencede sılık çıktıysa var ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş cızgının belırgınleşmesını bekleme ...........ınş var canım ..................tebrıkler

arkadaşlar ben tüp bebek yaptırdım bugün 10. günüm.8.9.10. günler idar testi yaptım hepsinde ilk dakikalarda belli belirsiz gölge çıktı ama bunlar hep 4 saat sonra ince pembe çizgi oldu.gün gün pembe çizginin daha koyulaşması gerekmez miydi?

Canım hamıs olabılırsın fakat fazlada umutlanma bence BHCG yı de bekle benı yanlıs anlama ama allah hayırlı evlat versın hepımıze optum canım benım umarım dıleklerın gercek olurŞeniz

ece sabah ilk idrarınla testi tekrarla canım.daha koyu çıkar gebelik varsa...
ınşallah hamişsindir....

canım ıdrar testı yapıp bu kadar meraklanacagına gıdıp kan testı yaptırsana en azından kesın sonucunu alırsın...............inş hamişşinsir................

kızlar kan testi sonucum 0 çıktı.durup durup aglıyorum.bu sonucu hiç beklemiyomuşum meger.doktor tansferi yaparken çok umut vermişti.sen ilk trasferde hamile kalırsın embiryolar harika rahim harika demişti.gözyaşlarım hiç durmuyor nasıl toparlanıcam bilemiyorum

Ececim sana ne diyeceğimi bilemiyorum , üzme kendini inşallah bebişin kendiliğinden gelir...Ben de negatif sonucu 2 kez yaşadım, üzülüyorsun ağlıyorsun depresyona giriyorsun ama eninde sonunda kendini toplayayıp bu mücadeleye tekrar giriyorsun...Allah yardımcın olsun...

ececım canım ınş bı daha yasamazsın ............rabbım kısa zamanda sevındırsın ınş canımÇok üzgünüm çoook

cnm benim ya sabah sabah içim burkuldu inş bidahaki sefere olur cnm Allah sabrını verir inş her gecenin bir sabahı var tatlım

canım yarım saatten sonra bakmayın diyolar.yarım saatten sonra kullanılmıyo arkasındada yazar.senin su an erken o belli belişrsiz cıkar.ben test günümde yapmıştımda silşik cıkmıştı ama hamileydiim.sende büyükl ihtimalle hamilesindir.

ayyyy canım kusura bakma yaaa.ben son sayfayı okumadan yazmısım cok özür dileriiimm.geçmiş olsun tatllımmm.cok üzüldüüüüm...

Back
X