idrar testi bir pozitif bir negatif fotoğrafa bi bakar mısınız ve sizce??

catie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
110
1
26
Eskişehir
mrb arkadaşlar beklenen adetimin tarihi 11.09. yani 3 gün sonra ben 7 sinde test yaptım fotodaki gibi 2 çizgi çıktı. çizgi fotodakinden daha koyu renkte. $070920121464.webp ancak bu sabah yani 1 gün geçince tekrar test yaptım bu defa negatif çıktı. kafam karıştı her anne adayı gibi ben de merak ediyorum çok fazla

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar beklenen adetimin tarihi 11.09. yani 3 gün sonra ben 7 sinde test yaptım fotodaki gibi 2 çizgi çıktı. çizgi fotodakinden daha koyu renkte. Eki Görüntüle 506032 ancak bu sabah yani 1 gün geçince tekrar test yaptım bu defa negatif çıktı. kafam karıştı her anne adayı gibi ben de merak ediyorum çok fazla

Canım bende adetıme 2 gun kala yapmıştım test silik çıkmıştı biraz.Kan testi yaptırdım hamile olduğumu öğrendim.Bence pzt gidip bi kan testi yaptır.:1:

Bence kan testi yaptır en doğru sonucu o verir sana :)).... Benimde adet,me tam 6 gün var... Hiç bir belirtim yok sadece ateşim sanki biraz var yada bana öle geliyor :)))...

canım bence bi iki gün daha sık disini sonra bi kan testi yaptır saglık ocakları bile yapıo kesin sonucu alırsın inşallah hamişsindir :)

pozitiften negatife dönmesi biyokimyyasal gebelik nedeniyle olmuş olabilir.
bence de 2-3 gün sonra idrar testini tekrarla
inşallah hamişsindir canm

Back
X