Idrar testi ile gebeligi ne zaman öğrendiniz

Rosepink19

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2021
59
7
6
28
Kızlar idrar testi ile gebeliginizi ne zaman öğrendiniz benim adetime 3 gün var sabah test yaptım ama negatif cıktı silik çizgi bile yok daha beklemelimiyim

Kızlar idrar testi ile gebeliginizi ne zaman öğrendiniz benim adetime 3 gün var sabah test yaptım ama negatif cıktı silik çizgi bile yok daha beklemelimiyim
Önemli olan yumurtanın çatladığı günden sonra kaç gün geçtiğidir. 12-14 gün geçmişse çok büyük olasılıkla doğru sonuç çıkar.

Bugün adet olmam gerekiyor 2 gündür kasıklarım ağrıyor bekliyorum bakalım olacakmıyım sabah test yaptım ama negatifti
Ben hiç beklemiyordum Haziran ayında aşılama olucaktim devlet Hastanesi'ne gidiyordum doktora bir kerede özel hastaneyi deniyelim dedik ozelle gittik gittiğim gün adet olmam gerekiyordu ultrasonla bakıldı kan testi ver dedi ve Beta HCG 50.68 çıktı çok şaşırmıştım bı kan ver bence canım

Ben hiç beklemiyordum Haziran ayında aşılama olucaktim devlet Hastanesi'ne gidiyordum doktora bir kerede özel hastaneyi deniyelim dedik ozelle gittik gittiğim gün adet olmam gerekiyordu ultrasonla bakıldı kan testi ver dedi ve Beta HCG 50.68 çıktı çok şaşırmıştım bı kan ver bence canım
Sabaha kadar adet olmazsam bende gidip sağlık ocagindakan vericem canım normalde bi gün bile atlamaz erken olurum hatta bakalım

Adetim 3 gün gecikince erken gebelik testinde öğrendim gecikmeden yaptım bende de negatif çıktı

Ultrasonda kese göründü mü

Bende bugün adet oldum hayallerim suya düştü korunmayı bıraktığımız ilk ay bu ne zaman olucak bakalım

Back
X