- 29 Haziran 2021
- 59
- 7
- 6
- 28
- Konu Sahibi Rosepink19
-
Önemli olan yumurtanın çatladığı günden sonra kaç gün geçtiğidir. 12-14 gün geçmişse çok büyük olasılıkla doğru sonuç çıkar.Kızlar idrar testi ile gebeliginizi ne zaman öğrendiniz benim adetime 3 gün var sabah test yaptım ama negatif cıktı silik çizgi bile yok daha beklemelimiyim
Biz yumurtlama gününü degerlendiremedik ama olur mu acabaÖnemli olan yumurtanın çatladığı günden sonra kaç gün geçtiğidir. 12-14 gün geçmişse çok büyük olasılıkla doğru sonuç çıkar.
Yumurtanın oluştuğu günden sonraki 2 günde de şansınız var. Yani toplamda 3 gün. Umarım denk gelmiştirBiz yumurtlama gününü degerlendiremedik ama olur mu acaba
Yumurtanın oluştuğu günden sonraki 2 günde de şansınız var. Yani toplamda 3 gün. Umarım denk gelmiştir
Olur cnm bizde değerlendiremedik o günü ondan bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendimBiz yumurtlama gününü degerlendiremedik ama olur mu acaba
Bugün adet olmam gerekiyor 2 gündür kasıklarım ağrıyor bekliyorum bakalım olacakmıyım sabah test yaptım ama negatiftiOlur cnm bizde değerlendiremedik o günü ondan bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim
Ben hiç beklemiyordum Haziran ayında aşılama olucaktim devlet Hastanesi'ne gidiyordum doktora bir kerede özel hastaneyi deniyelim dedik ozelle gittik gittiğim gün adet olmam gerekiyordu ultrasonla bakıldı kan testi ver dedi ve Beta HCG 50.68 çıktı çok şaşırmıştım bı kan ver bence canımBugün adet olmam gerekiyor 2 gündür kasıklarım ağrıyor bekliyorum bakalım olacakmıyım sabah test yaptım ama negatifti
Sabaha kadar adet olmazsam bende gidip sağlık ocagindakan vericem canım normalde bi gün bile atlamaz erken olurum hatta bakalımBen hiç beklemiyordum Haziran ayında aşılama olucaktim devlet Hastanesi'ne gidiyordum doktora bir kerede özel hastaneyi deniyelim dedik ozelle gittik gittiğim gün adet olmam gerekiyordu ultrasonla bakıldı kan testi ver dedi ve Beta HCG 50.68 çıktı çok şaşırmıştım bı kan ver bence canım
İns mutlu haber alırsın canimSabaha kadar adet olmazsam bende gidip sağlık ocagindakan vericem canım normalde bi gün bile atlamaz erken olurum hatta bakalım
Inşallah canım teşekkür ederimİns mutlu haber alırsın canim
Ultrasonda kese göründü müBen hiç beklemiyordum Haziran ayında aşılama olucaktim devlet Hastanesi'ne gidiyordum doktora bir kerede özel hastaneyi deniyelim dedik ozelle gittik gittiğim gün adet olmam gerekiyordu ultrasonla bakıldı kan testi ver dedi ve Beta HCG 50.68 çıktı çok şaşırmıştım bı kan ver bence canım
Ewt gördük bebeğide kalp atışında dinledik bizUltrasonda kese göründü mü
Yaaaa cok sevindim sizin için sağlıkla kucağınıza alın inşallahUltrasonda kese göründü mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?