- 14 Mayıs 2015
- 2.262
- 945
- 43
- 33
Ciddimi canim ya eşime soyleyip umutlandirmayacagim ama doktordan kesin sonuc alana kadar ...Canım ben çizgi görüyorum bi kan testi yaptır istersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddimi canim ya eşime soyleyip umutlandirmayacagim ama doktordan kesin sonuc alana kadar ...Canım ben çizgi görüyorum bi kan testi yaptır istersen
Valla iyi edersin canim benimde daha günüm geçmediği için dr kesin bişe demedi resmen iki arada bi derede kaldım eşimede soledim şimdi yıkıldı adam mecvur 3 gün daha bekliyoruz kan vermek için bugün yaptıgım testler boyle cıktı bata 3 gün varCiddimi canim ya eşime soyleyip umutlandirmayacagim ama doktordan kesin sonuc alana kadar ...
Cizgiler benimkinden daha net canim ya . kac gun var bata . Benim yarin ama suan gogus acim cok arttiValla iyi edersin canim benimde daha günüm geçmediği için dr kesin bişe demedi resmen iki arada bi derede kaldım eşimede soledim şimdi yıkıldı adam mecvur 3 gün daha bekliyoruz kan vermek için bugün yaptıgım testler boyle cıktı bata 3 gün var
3 gün var resmen panik halde bekliyorum bakalım inşallah pozitiftirCizgiler benimkinden daha net canim ya . kac gun var bata . Benim yarin ama suan gogus acim cok artti
Cok bariz belli canim benim ins gonlundeki olur haberi yaz kesin banada . bende yarin idrar mi yapsam kan mi versem3 gün var resmen panik halde bekliyorum bakalım inşallah pozitiftir
Bence bidaha idrar yap koyulaşma varsa kan verirsinCok bariz belli canim benim ins gonlundeki olur haberi yaz kesin banada . bende yarin idrar mi yapsam kan mi versem
Canim sen o testi ayni gun icinde mi yaptin kac damla damlattinValla iyi edersin canim benimde daha günüm geçmediği için dr kesin bişe demedi resmen iki arada bi derede kaldım eşimede soledim şimdi yıkıldı adam mecvur 3 gün daha bekliyoruz kan vermek için bugün yaptıgım testler boyle cıktı bata 3 gün var
Üsttekini bi gün sora yaptım 4 damla falanCanim sen o testi ayni gun icinde mi yaptin kac damla damlattin
Sabah mi yaptin ne zaman yaptin canimÜsttekini bi gün sora yaptım 4 damla falan
Sabah ilk idrarlaSabah mi yaptin ne zaman yaptin canim
Anladim canim . ya ben sabah bir uyandim hani aglarsinda göz kapaklarin siser ya öle olmuşSabah ilk idrarla