Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar.Ben Azerbaycandan aranıza yeni katıldım.Henüz yeni evliyim.1ay falan olur.Adetim gününden 3gün oldu geçeli,ama halende adetim olmadı.1hafta önce idrar testi yaptığımda tek çizgiydi.Şimdi içimde çok acıyor.Bu gün ilk idrarda test yapıyım dedim,5dakika içinde sivil çizgi geldi,Sizce nedir
Çok ince bi çizgi var inş hamilesindir cnm ama bi kaç gün sonra bi daha test yap. Kaç günde bir adet oluyosun? Belki geç döllenmedir ondan böyle çıkmıştır
Çok ince bi çizgi var inş hamilesindir cnm ama bi kaç gün sonra bi daha test yap. Kaç günde bir adet oluyosun? Belki geç döllenmedir ondan böyle çıkmıştır
Adetim her ayin 14u olurdu normalde.Ağustosun 22si düğünümüz oldu.Adetim günü baktığımda testde ikinci çizgi katiyyen yoktu.Bu gün oldu.İnşallah bebiş geliyo :)