idrar testi negatif çıkıp hamile olan var mı?

utopya06

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
16.912
28
408
Ankara
dün adet günüm bugün test negatif
hala kafam karışık gibi de bir sorayım dedim
testin yanılma payı var mı?

regl olsam biran önce de ümidim bitse
sinir oldum
düşündükçe de reglim gecikiyor sanırım

Evet canım düşünme akışına bırak olacağı varsa oluyor zaten ben adetim 2 gün geçti kan testi yaptırdım negatif çıktı olmadı dedim adetimi bekledim sonra 8. gün bi daha kan testi yaptırdım hamile olduğumu öğrendim umarım meleğin seninledirrr:nazar:

Evet canım düşünme akışına bırak olacağı varsa oluyor zaten ben adetim 2 gün geçti kan testi yaptırdım negatif çıktı olmadı dedim adetimi bekledim sonra 8. gün bi daha kan testi yaptırdım hamile olduğumu öğrendim umarım meleğin seninledirrr:nazar:

inşallah öyledir
değilse de bir an önce regl olsam da birdahaki aya ertelesem
beklemek ne kötü

sence yarın regl olmazsam gidip kan vereyim mi?
yoksa biraz daha bekleyim mi

Bünye meselesi bu canım bazısının daha adet günü geçmeden kanda çıkıyo bazısınında benim gibi geçtikten 8 gün falan sonra eğer sabredebiliyorsan bekle derim ama yok içim rahat etsin diyorsan yaptır testi ama negatif çıkarsada üzülme yanılma payınıda düşün derim...Haa adet olursanda ilerki zamanlara bırak elbet Allahın takdir ettiği bir gün gelecek yavrun sana bunun için dua ett:69:

Bünye meselesi bu canım bazısının daha adet günü geçmeden kanda çıkıyo bazısınında benim gibi geçtikten 8 gün falan sonra eğer sabredebiliyorsan bekle derim ama yok içim rahat etsin diyorsan yaptır testi ama negatif çıkarsada üzülme yanılma payınıda düşün derim...Haa adet olursanda ilerki zamanlara bırak elbet Allahın takdir ettiği bir gün gelecek yavrun sana bunun için dua ett:69:

evet muhakkak ama
şimdi acaba diye düşünmekten adet olcaksam da gecikiyor sanki
yapıp kurtulsam da stes olmasammı ki diyorum
kararsız kaldım

Back
X