Idrar testi negatif çıkıp hamile olanlar

SS2007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2016
1.166
1.532
53
34
Merhaba arkadaşlar
Idrar testi negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenenler var mi benim adetim 5 gun geçti idrar testi yapım negatif :( morelim çok bozuldu ilk defa adetim bu kadar geçti ve hamilelik adına belirtilerim var eşim biraz daha bekleyelim negatif çıkarsa morelin bozulur dedi dinlemedim ve şimdi canım çok sıkkın ne düşünüyorsunuz kizlarrr

Canim cok defa burdaki konulara yazdim ben iki cocugumuda kan testiyle ogrendim 20 gun gecmis ilkinde okadar cok idrar testi yapmistimki ama hep negatifti kan testinde çiktı,ikincidede ayni sekilde oldu birde ustune adet gordum ne oluyor boyle diye doktora gittim direk ultrasonla bakip 10 haftalik hamilesin dedi şok oldum ;) sadece ucuncu hamileligimde idrarda cıktı oda 10 gun gecmisti cook silik bir cizgiydi.

Yinede umudunu yitirme sen bekle biraz daha kan testi yaptır mutlaka

Canim cok defa burdaki konulara yazdim ben iki cocugumuda kan testiyle ogrendim 20 gun gecmis ilkinde okadar cok idrar testi yapmistimki ama hep negatifti kan testinde çiktı,ikincidede ayni sekilde oldu birde ustune adet gordum ne oluyor boyle diye doktora gittim direk ultrasonla bakip 10 haftalik hamilesin dedi şok oldum :KK66: sadece ucuncu hamileligimde idrarda cıktı oda 10 gun gecmisti cook silik bir cizgiydi.

Hımm anladim canım ama gece hafif kan gelmiş çok sıkıldım.bu durumdan testte negatif görünce ertesi gun geliyor beynimemi yenik dusuyorum anlamıyorum :(Adet gördüğün halde hamilemiydin

Kızlar geçen ayda bu ayda adet gecikmem sonrası testte negatifi görünce ardından adet oldum doktoruma söyledim bu durumdan yoruldugumu stresin böyle yaptığını hatta yumurtlama olsa bile bastiricagini söyledi ama elimde deil ki stressiz olmuyor nasıl asicam bu durumu bilmiyorum :(bu ay ilk defa bi kadar gecikti ve bütün belirtileri yaşadım bunlarda mi pskolojik eşim kızıyor bana test yapmasaydın yaptıktan sonra beynin yenik düşüyor diye :(

Canim cok defa burdaki konulara yazdim ben iki cocugumuda kan testiyle ogrendim 20 gun gecmis ilkinde okadar cok idrar testi yapmistimki ama hep negatifti kan testinde çiktı,ikincidede ayni sekilde oldu birde ustune adet gordum ne oluyor boyle diye doktora gittim direk ultrasonla bakip 10 haftalik hamilesin dedi şok oldum :KK66: sadece ucuncu hamileligimde idrarda cıktı oda 10 gun gecmisti cook silik bir cizgiydi.

üzerine adet görme nedir normal yerleşme kanamasını 2 -3 gün süren mi
yoksa normal adet kanaması gibi mi

Arkadaslar merhaba yardim,arinizi rica ediyorum cildirmak uzereyim. Bebisim varmi yok mu cok merak ediyorum. Ben 4 kasimda adet oldum 28 gunde bir oluyorum duzenli adetlerim. Kasim ayinda esimle ovulasyon zamanimda ya da bir gun oncesi emin degilim 23 kasimda aslinda korunmasi iliski yasadim iliskiden 7 gun sonra normal adet gunume 8 gun varken kanamam oldu ancak cok az yani adet gibi degildi koyu renkli kahveydi 2 gun surdu ve 2 gunde iki pedi tam doldurmadi gibi oldu ben hasta oldum diye dusundum hastaligim bittikten sonra esimle dogurgan donemimde takvime gore , 8 aralikta beraber olduk korunmasiz 11 araliktan beri karnimda kasiklarimda batma var goguslerim sisiyor uclarda hassaiyet var gazim cok fazla haftada bir kere ishal gibi bir durumum oluyo ama cok az , bel agrim cok siddetli uyku istegim cok fazla gobegim deseniz sisiyor hic bisey yiyemiyorum rahim ustumdede sislik var agrilar batmalar fazlalasiyor belirtilerden gebelik testi yapmak istedim ancak idrar iki kere negatif cikti. Umut.anmak istemiyorum ancak limon testini yaptim tortular dibe coktu karbonayi yaptim tam kopurme yok hafif kopuruo bi kismi altta kalio acaba hamilemiyim yoksa degilmiyim ya da yeni bir olusummu nilen birileri lutfen yardim etsin cok istiyoruz ama erkense cikmayabilir deniliyo benim gibi olanlar var mi uzun oldu ama simdiden tesekkur ederim

Arkadaslar merhaba yardim,arinizi rica ediyorum cildirmak uzereyim. Bebisim varmi yok mu cok merak ediyorum. Ben 4 kasimda adet oldum 28 gunde bir oluyorum duzenli adetlerim. Kasim ayinda esimle ovulasyon zamanimda ya da bir gun oncesi emin degilim 23 kasimda aslinda korunmasi iliski yasadim iliskiden 7 gun sonra normal adet gunume 8 gun varken kanamam oldu ancak cok az yani adet gibi degildi koyu renkli kahveydi 2 gun surdu ve 2 gunde iki pedi tam doldurmadi gibi oldu ben hasta oldum diye dusundum hastaligim bittikten sonra esimle dogurgan donemimde takvime gore , 8 aralikta beraber olduk korunmasiz 11 araliktan beri karnimda kasiklarimda batma var goguslerim sisiyor uclarda hassaiyet var gazim cok fazla haftada bir kere ishal gibi bir durumum oluyo ama cok az , bel agrim cok siddetli uyku istegim cok fazla gobegim deseniz sisiyor hic bisey yiyemiyorum rahim ustumdede sislik var agrilar batmalar fazlalasiyor belirtilerden gebelik testi yapmak istedim ancak idrar iki kere negatif cikti. Umut.anmak istemiyorum ancak limon testini yaptim tortular dibe coktu karbonayi yaptim tam kopurme yok hafif kopuruo bi kismi altta kalio acaba hamilemiyim yoksa degilmiyim ya da yeni bir olusummu nilen birileri lutfen yardim etsin cok istiyoruz ama erkense cikmayabilir deniliyo benim gibi olanlar var mi uzun oldu ama simdiden tesekkur ederim
Canım benim adetim 5 gun geçti limon ve çamaşır suyu testinde gebe çıktım idrar testi negatif cikti ve ardından adet oldum gebelik üzerine çok belirti yaşadım fakat stresten oluyormuş doktorum öyle söyledi umarım iyi sonuç alırsın ...

Bence adet gününü bekle stresde yapma canim

Canım benim adetim 5 gun geçti limon ve çamaşır suyu testinde gebe çıktım idrar testi negatif cikti ve ardından adet oldum gebelik üzerine çok belirti yaşadım fakat stresten oluyormuş doktorum öyle söyledi umarım iyi sonuç alırsın ...
Ben doktora gidemedim bile moralimi etkilemesin diye ama ne yapacagimi bilmiyorum yeni olusmaya basladiysa bekleyeyim diyorum ama iste cevremdekilerde gec dollenme olabilir dedi bekle diolar ama beklmek sinir edio :(

Ben doktora gidemedim bile moralimi etkilemesin diye ama ne yapacagimi bilmiyorum yeni olusmaya basladiysa bekleyeyim diyorum ama iste cevremdekilerde gec dollenme olabilir dedi bekle diolar ama beklmek sinir edio :KK43:
Adet günün geçtimi ki

Canim iste uzunca yazdigim yazida ki kanama aklimi karistiriyo yerlesme kanamam olmus olabilir o yuzden isin icinden cikamadim ben :(

Canim ustune gorme olayi şoyle oldu ben mayıs 15 adet gormustum haziran 15 de farkli renk ve yogunlukta 2 3 gun az az oldu aradan bir hafta gecti yine ayni sekilde tam olarak adet gibi degildi sadece tam zamaninda gelmişti halbuki ben hamileymisim

Canim ustune gorme olayi şoyle oldu ben mayıs 15 adet gormustum haziran 15 de farkli renk ve yogunlukta 2 3 gun az az oldu aradan bir hafta gecti yine ayni sekilde tam olarak adet gibi degildi sadece tam zamaninda gelmişti halbuki ben hamileymisim
Canim peki idrarda ne zaman cikti benimde bu tarz bi suphem var belirtilerimde gebelik ama idrar negatif cikiyo karbonla limon kararsiz :)) sende ne zaman belki oldu

Merhaba arkadaşlar
Idrar testi negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenenler var mi benim adetim 5 gun geçti idrar testi yapım negatif :KK43: morelim çok bozuldu ilk defa adetim bu kadar geçti ve hamilelik adına belirtilerim var eşim biraz daha bekleyelim negatif çıkarsa morelin bozulur dedi dinlemedim ve şimdi canım çok sıkkın ne düşünüyorsunuz kizlarrr
Canım 10. Gün gecikmesinin cuma günü kan verdim negatif bugün doktora gittim kan testini tekrar istedi galiba çıkmamış Çan'dan Ümit kesilmiyor böyle durumlarda, ilk gebeliğimi regl gününde test yaptım hemen çıkmıştı:)

Canım 10. Gün gecikmesinin cuma günü kan verdim negatif bugün doktora gittim kan testini tekrar istedi galiba çıkmamış Çan'dan Ümit kesilmiyor böyle durumlarda, ilk gebeliğimi regl gününde test yaptım hemen çıkmıştı:)
Nasıl yani adetliyken mi öğrendiniz gebeliği anlamadım:)

Back
X