İdrar testi negatif olup da sonradan pozitif olan var mı

Mihramirza

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2021
8
2
16
Merhaba arkadaşlar bugün adet olmam gerekiyordu düzenlidir adetim aşılama yaptım 12.günüm idrar testim negatif sonrasında pozitif olan var mı aranızda varsa lütfen yazar mısınız hala umudumu kesmedim çünkü

Merhaba arkadaşlar bugün adet olmam gerekiyordu düzenlidir adetim aşılama yaptım 12.günüm idrar testim negatif sonrasında pozitif olan var mı aranızda varsa lütfen yazar mısınız hala umudumu kesmedim çünkü
asılamadan sonra 15 gun yada bı kac gun daha fazla surebılıyor adetın gelmesı. 12. gununse adet gunun degıl :) daha var. ve bence adet gelene kadar umudunu kesme :)

Vallah umudunu kırmak istemem ama, onlarca testim saatler sonra silik çıktı, 2-3 testim ilk 10 dk da silik çıktı ama kan testi negatif. O yüzden artık idrar testlerine inanmıyorum. Bekle biraz daha yine idrae testi yap. Çıkmazsa 1-2 gün daha bekle git kan testi yap

Back
X