İdrar testi negatif olup sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

Firefly_88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2017
102
64
28
37
Arkadaşlar benim adet günüm geçti feci şekilde kasık ağrısı ,bel ağrısı hissediyorum 10 gündür , ve iki kere önce , bi tanede bu sabah yaptim negatif, böyle olan var mı acaba bel ağrısı çok fazla kasıklarımda şiş dokununca hissefiyorum, var mi bu sekilde arkadaşlar

Benimde birkaç aydır olmuyor reglim gecikti ama ümitlenmek istemiyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.herseyi Allah a bıraktım.dua ediyorum hepimiz için

benmde geçen ay adetim gecikti 4 gün sonra adet gördüm bu ayda 28inde yumurtlama günümdü ilişki oldu 3 gün sonra idrarimdan kalgeldi ve yanma oldu sürekli bibişim varmış gibi oldu doktora gittim idrar yolları enfesyonu dedi ulturasyonla baktı gebelik yok dedi üzüldüm adetime 7 gün var çok mutsuzum

Üzülme stres yapma ben geçen ay sürekli herseyi hamileliğe yoruyordum , bıraktım herseyi doktorlar bile öyle söylüyor herseyi doğal akışına bırak , bi sıkıntı yoksa olur inş cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…