B bilinmeyenselen Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 405 Emoji Skoru 82 Puanlar 28 Yaş 28 10 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi bilinmeyenselen #1 Arkadaşlar 2 idrar testim silik pozitif çıkmıştı kan da vardı fakat bugün yaptım idrar testi negatif çıktı böyle olup gebeliği devam eden var mı
Arkadaşlar 2 idrar testim silik pozitif çıkmıştı kan da vardı fakat bugün yaptım idrar testi negatif çıktı böyle olup gebeliği devam eden var mı
I incibusra Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Eylül 2025 Mesajlar 775 Emoji Skoru 98 Puanlar 13 Yaş 27 10 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi bilinmeyenselen #2 bilinmeyenselen .!.: Arkadaşlar 2 idrar testim silik pozitif çıkmıştı kan da vardı fakat bugün yaptım idrar testi negatif çıktı böyle olup gebeliği devam eden var mı Genişletmek için tıkla... Canım kimyasala dönmüş olabilir tekrar bi kan testi ver değerin düştü mü yükseldi mi öyle öğrenmiş olursun
bilinmeyenselen .!.: Arkadaşlar 2 idrar testim silik pozitif çıkmıştı kan da vardı fakat bugün yaptım idrar testi negatif çıktı böyle olup gebeliği devam eden var mı Genişletmek için tıkla... Canım kimyasala dönmüş olabilir tekrar bi kan testi ver değerin düştü mü yükseldi mi öyle öğrenmiş olursun
B bilinmeyenselen Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 405 Emoji Skoru 82 Puanlar 28 Yaş 28 10 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi bilinmeyenselen #3 incibusra .!.: Canım kimyasala dönmüş olabilir tekrar bi kan testi ver değerin düştü mü yükseldi mi öyle öğrenmiş olursun Genişletmek için tıkla... Çıktı sonucum perşembe 18 cumartesi 47 bugün verdiğim 90
incibusra .!.: Canım kimyasala dönmüş olabilir tekrar bi kan testi ver değerin düştü mü yükseldi mi öyle öğrenmiş olursun Genişletmek için tıkla... Çıktı sonucum perşembe 18 cumartesi 47 bugün verdiğim 90
I incibusra Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Eylül 2025 Mesajlar 775 Emoji Skoru 98 Puanlar 13 Yaş 27 10 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi bilinmeyenselen #4 bilinmeyenselen .!.: Çıktı sonucum perşembe 18 cumartesi 47 bugün verdiğim 90 Genişletmek için tıkla... Belki test hatalıdır sen 2 güne bir kan vermeye devam et bence
bilinmeyenselen .!.: Çıktı sonucum perşembe 18 cumartesi 47 bugün verdiğim 90 Genişletmek için tıkla... Belki test hatalıdır sen 2 güne bir kan vermeye devam et bence