Idrar testi negativ:(

Deeliight

....
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2018
23
44
8
Merhabalar umarim konuyu doğru yere acmişimdır.

Sorunum şu:
Benim regldönğüm düzensiz yani şu araliklarla regl oluyorum demiyorum 29-37 gün arasında değişiyor.

Sat 06. Aralikti dün İdrar testi yaptim negatif çıktı.

Hamile olsaydım şimdiye idrarda çikmasi lazımdı değilmi? Belirtim yok sirf beyaz Akıntı geliyor. Oda belirti sayilirmi bilmiyorum.

Bana yardımcı olabilirmisiniz? Böyle olupta hamile olduğunu geç öğrenen oldumu?

o testler pek doğruyu göstermiyor bence.
Gidip kan tahlili olsanız daha iyi olur.
Orada hemen belli oluyor.
Hamile değilseniz de üzülmeyin lütfen, stresten bile regl olmuyor olabilirsiniz..

Kan tahlili yaptirin 1 gunluk bile olsa cikiyormuş diye duymustum

Buna benzer soru sormuştum 41. Gün-de geldi ve ilk defa oldu sonra yani bu ay zamanında geldi. Arada sapmalar olabilir dedi yaştan dolayı. Bir-kac ay üst üste olursa tetkik edelim dedi.

o testler pek doğruyu göstermiyor bence.
Gidip kan tahlili olsanız daha iyi olur.
Orada hemen belli oluyor.
Hamile değilseniz de üzülmeyin lütfen, stresten bile regl olmuyor olabilirsiniz..

Cevabınız için teşekkür ederim. Doktorumu aradım carşamba gününe kadar olmazsan tekrar ara dedi..

çok kafaya takıyorum ondan böyle oluyor herhalde

Buna benzer soru sormuştum 41. Gün-de geldi ve ilk defa oldu sonra yani bu ay zamanında geldi. Arada sapmalar olabilir dedi yaştan dolayı. Bir-kac ay üst üste olursa tetkik edelim dedi.

Cevabınız için teşekkür ederim.

Bugün benimde 41. Gün bakalim yarin tekrar doktorumu arayacağim.

Kafa takıyorum ondan böyle oluyor herhalde.

Ben 10. gün gecikmede öğrendim. Ondan önce çıkmadı. 3. ve 7. günlerde de yapmıştım. Geç döllenme olmuş.

Geç döllenme olduysa çıkmayabilir. Benim Adet tarihimden 4 gün sonra negatif 13 gün sonra da pozitif çıkmıştı. Şu an 9 haftalık hamileyim geç döllenme olmuş doktorum öyle dedi. Sizinde olabilir ama olmamışsa da stres yapmayın. Ben stresi azalttıgım ay hamile kaldım. Allah size de nasip eder inşallah

Cevabınız için teşekkür ederim. Carşamba gününe kadar beklicem, gelmezse doktorumu arayıp tahlil yaptıracağım.

Hamilelik olsa şimdiye idrar testinde çikmasi lazimdi değilmi?

Bazen onlar kan tahlili kadar net olamiyabiliyor.
O yuzden kan tahlili en garantisi, herhangi bir hastaneye giderseniz 1 saatte bile belli olur

Cevabınız için teşekkür ederim.

Bugün benimde 41. Gün bakalim yarin tekrar doktorumu arayacağim.

Kafa takıyorum ondan böyle oluyor herhalde.
Bence hiç takılmayın. Doktorunuz varmış ben herhangi bir devlet hastanesine gitmiştim ama ihmalde etmeyin

Kızlar ovülasyondan bugüne 15 gün oldu adetimde 4 gün gecikti test yaptım ama negatif sizce neden adet olamıyorum

Öncelikle Tebrik ederim Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin

Aslında bu ay pek stressli değildim taa ki teste negatifi görene kadar. Yarin Doktorumla görüşeceğim inşallah hayırlı haberler alirim.

Kan tahlili okadar çabuk mu oluyor Bilseydim bukadar hiç beklemezdim günlerdir kendi kendimi bitirdim düşünmekten
Tabiki de eger durumunuz warsa ozel hastanede 1 saatte cikar
50 100 lira bisidir ogrenin istersniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…