Idrar testi pozitif kan testi negatif adet oldum

Bendiyebirii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2022
32
16
3
Kizlar selam. Adetime bi gun kala gebelik testi yaptim ve 5 dk icinde cift cizgi cikti. Daha sonra farkli markadan bi kac test daha alip denedim onlardada cift cizgi cikti cok heveslenmistik ama 2 gun sonra adet oldum. Beta hcg 2.17 cikti negatifmis bu durumu yasayan varmi aranizda neden boyle oldugunu anlamadim
IMG-20220626-WA0001.webp
IMG_20220625_131614.webp

Canım muhtemelen kimyasal gebelik geçirmişsin. Ben de 2 kere yaşadım. Korkulacak bir durum yok değerin fazla yükselmeden düşmüş. Vücudumuz sağlıklı olmayan gebeliği sonlandırır. Yani sen test yapmasaydın hamile olduğunu bile anlamayıp normal adet oldun zannedecektin. Kadınların %80i yaşıyor bu durumu farketmiyorlar bile. İnşallah en kısa sürede sağlıklı bi gebeliğin olur 🙏

Canım muhtemelen kimyasal gebelik geçirmişsin. Ben de 2 kere yaşadım. Korkulacak bir durum yok değerin fazla yükselmeden düşmüş. Vücudumuz sağlıklı olmayan gebeliği sonlandırır. Yani sen test yapmasaydın hamile olduğunu bile anlamayıp normal adet oldun zannedecektin. Kadınların %80i yaşıyor bu durumu farketmiyorlar bile. İnşallah en kısa sürede sağlıklı bi gebeliğin olur 🙏
.

Teşekkür ederim cümlemize

Back
X