• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi pozitif kan testi negatif sonuç

nurellaq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba arkadaşlar sizlere bir konuda fikir danışmak istiyorum. Son adet tarihim 30 Aralık günüydü. 11 ocak tarihinde şüpheli ilişkim oldu. Normalde 26 şubat regl olmam gerekiyordu. O gün ilişki sonrası kanamam başladı adetim 2 gün sürdü lekelenme gibiydi sanki parça falan görmedim hiç ve normal döngüme göre farklıydı. Normalde 4 gün süren döngüm iki gün sürmüştü. Kanamam da daha azdı. Tam bitti derken hafif lekelenme yine oldu. Bu tarz bir durumu ilk defa yaşadım hamilelikten şüphelendim acaba yerleşme kanaması gibi bir durum olabilir mi diye düşündüm ve 30 ocak cuma gecesi test yaptım negatif çıktı. Ben de bebek yok düşüncesine girdim. Fakat dün akşam çok başım döndü tansiyonum çok düştü ve aklıma acaba hamilelik olabilir mi düşüncesi geldi. Sabah ilk idrarla test yaptım ve çizgi silikte olsa baya belirgin görünüyordu bence. Hemen kan vermeye gittik kan testi negatif sonuç gösterdi. Tekrar bir daha test aldım bu sefer erken gebelik testi akşama doğru yaptım. Ama testi yapmadan bol su içtim tuvaletim gelmesi açısından. Test negatifti. Ben şu an napmam gerektiğini bilemedim. Bebek yok anladığım kadarıyla ama sabah yaptığım test neden pozitifti acaba

Eklentiler

• 865ECB7A-8F4E-41C7-9177-B292C801993F.webp
    865ECB7A-8F4E-41C7-9177-B292C801993F.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 298
test bozuk olabilir kan testi kesin çünkü.

Back