• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi pozitif kan testi negatif

mevludeelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2020
18
3
36
27
Arkadaşlar merhaba sizlere birşey danışmak istiyorum başına gelenler varsa yardımcı olabilir mi

Erken gebelik testi yapıyorum 3gündür pozitif çıkıyor bugün kan testi yaptım negatif bu şekilde olup hamile olan var mıydı
Pcos var bende geç döllenme olabilir mi

Eklentiler

• 20250616_092745.webp
    20250616_092745.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 43
Sitede bu marka icin yalanci pozitif gosteriyo demislerdi farkli marka denediniz mi kac gun gecikmeniz oldu

Arkadaşlar merhaba sizlere birşey danışmak istiyorum başına gelenler varsa yardımcı olabilir mi

Erken gebelik testi yapıyorum 3gündür pozitif çıkıyor bugün kan testi yaptım negatif bu şekilde olup hamile olan var mıydı
Pcos var bende geç döllenme olabilir mi
Canım geç döllenme olabilir birde test markasını değiştir öyle dene adet günün geçtimi

Geçti bugün kan testi negatif çıktı idrarda pozitif kan negatif hamilelik olur mu ki
Aslında 4/5 günlük gecikmede kanda çıkar ama bilemiyorum belki geç döllenme oldu yanlız bazı testler pozitif veriyor geçenlerde aynı şeyi yaşadım test alırken artı med yada duratest alma canım pek güvenilir değil bu markalar yarın ilk idrarla başka test dene baktın olmuyor ilerleyen günlerde tekrar kan var herşey gönlünüzce olsun inşallah ❤️

Aslında 4/5 günlük gecikmede kanda çıkar ama bilemiyorum belki geç döllenme oldu yanlız bazı testler pozitif veriyor geçenlerde aynı şeyi yaşadım test alırken artı med yada duratest alma canım pek güvenilir değil bu markalar yarın ilk idrarla başka test dene baktın olmuyor ilerleyen günlerde tekrar kan var herşey gönlünüzce olsun inşallah ❤️
Teşekkür ederim sizinde olsun inşAllah 🥰

Back
X